10 articole vestimentare care nu trebuie să lipsească din dulapul niciunui bărbat

10 articole vestimentare care nu trebuie să lipsească din dulapul niciunui bărbat

„Tendințele modei vor dispărea, stilul este etern.” Acesta este un bine-cunoscut citat din Yves Saint-Laurent, pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când alegi articole vestimentare pentru tine, care sunt absolut atemporale și cu siguranță nu ar trebui să lipsească în dulapul tău, așa cum sunt acele camasi albe barbati. Există o încredere absolută în ele – vei arăta bine, elegant și masculin în toate circumstanțele. Deci, ce sunt considerate necesități absolute de modă ale fiecărui om?

Blugi 

Depinde de tine ce model simți că ți se potrivește. Dacă ai suficient curaj la modă, pantalonii tăi pot fi mai îngustați. Dacă ești mai mult un tip clasic, alege un model mai relaxat, dar nu prea mult. Cu toate acestea, întotdeauna drepți și într-o culoare albastru închis.

Jachetă de piele

Inițial o jachetă de motocicletă, dar acum ea a devenit rapid un must- have la modă. Nu este de mirare că această jachetă din piele neagră a fost distractivă de atâtea generații. La urma urmei, admite, nu este genială? Dacă pur și simplu urmează să o cumperi, atunci când o alegi, asigură-te, printre altele, că pielea sa este de calitate – suficient de rigidă pentru ca jacheta să-și păstreze forma bine.

Adidași albi

Cel puțin o pereche de adidași albi clasici nu trebuie să lipsească cu siguranță din cutia de pantofi. Trebuie doar să arate ca noi, așa că acordă o atenție deosebită întreținerii lor și cumpără alții noi cel puțin de două ori pe an. 

Trenci

Bărbații au multe rezerve despre el. Dar uită de ele și încearcă să te îndrăgostești de această haină. Un trenci îți va permite cu generozitate să îl combini cu blugi și pantaloni mai formali, o cămașă și un hanorac. Depinde de tine și de stilul tău.

Tricouri

Cele mai citite articole

Negru, alb, gri. Cele pe care le vei putea purta sub pulover sau hanorac și, în același timp, nu îți va fi rușine când trebuie sau vrei să rămâi doar în el. Materialul este clar în acest caz – bumbac pur. 

Costum

Chiar dacă îl porți doar de câteva ori pe an, cu siguranță ar trebui să deții un costum perfect potrivit într-o culoare închisă. Atunci când îl alegi, ar trebui să primești sfaturi de la cineva care știe, ar putea fi foarte ușor să alegi unul nepotrivit. Nu degeaba se spune că un costum ar trebui să fie un pic incomod pentru tine.

Cămașă albă 

Apropo de costume, nu trebuie să uiți de necesitatea unor camasi barbati. Clasice, albe, pe care le vei putea purta în afara costumului tău. 

Jachetă tip bomber

Ar trebui să fie dintr-un material mai ușor, iar în privința culorii? Nu vei strica nimic cu negru clasic, la fel ca și cu kaki. Acordă atenție lungimii sale, jacheta ar trebui să fie numai în talie. Dar știi deja asta.

Hanorac 

Probabil că are deja un loc în garderoba ta. Dacă ai nevoie de el, nu îți face griji cu privire la siglele de pe acesta, dar din nou, nu este necesar să exagerezi. Prin urmare, ar trebui să te bazezi pe ambele variante (cu sau fără imprimeuri), mai ales dacă are glugă.

Încălțăminte de calitate

Spune rămas bun de la pantofii de acum mulți ani, căci ar fi bine să obții în schimb pantofi de calitate. Un clasic absolut și garantat în acest sens sunt cei cu opt găuri pe șireturi. Vor rezista absolut perfect și arată bine chiar și ușor uzați.

Cele mai citite articole

digitalarena