10 ținute de vara cu pantaloni

10 ținute de vara cu pantaloni

Cea mai caldă și mai plăcută perioadă a anului este în plină etalare și femeile nu au încetat nici acum căutarea pe net pentru a ști totul despre ceea ce se poartă în vara 2021. 

De la blazere elegante la ii tradiționale din pânză topită purtate cu veșnicii blugi sau cu pantaloni ultimul răcnet, moda din această este foarte ofertantă și merită să profităm din plin de aceste luni în care pandemia și-a luat concediu și ea până în toamnă când ne va lovi cu putere valul 4.

O tendința care a fost prezentă foarte mult după Revoluție, pe la începutul anilor 1990, a revenit acum în plină forță. Piesele vestimentare accesorizate cu nasturi aduc versatilitate oricărui look lejer de vară, fie el elegant sau casual. Acest trend permite purtarea unor modele felurite de haine, deoarece nasturii de diferite forme, mărimi și culori pot fi utilizați la mai multe modele, fie la un cardigan tricotat din fire subțiri, bun de purtat seara pe faleză sau la munte, fie în cazul unor bluze decupate, cămăși clasice, pantaloni etc.

Iată în continuare doar 10 idei de ținute pentru vara 2021.

  • Bluze cu volane și pantaloni

Volanele sunt un element definitoriu pentru vremea caldă din acest an. Este detaliul care lipsea în look-ul din ultimii ani, adăugând o puternică notă de romantism, de feminitate outfit-urilor. Când sunt atașate de mânecile bluzelor, creează volum și mult farmec oricărei ținute. 

Lucrul bun este că te poți juca cu această tendință fashion în funcție de gustul tău și de ocazie: dacă vrei să optezi pentru un look mai romantic volănașele sunt perfecte, dar și dacă vrei ceva mai luxos pentru o petrecere simandicoasă.

  • Top din denim și blugi strâmți

Este deja un lucru știut prea bine: toată lumea iubește denimul. Cu ajutorul acestui material, pe timpul verii se poate chiar defini grozav o siluetă. Un top scurt din denim plus pantaloni din același material (eventual într-o nuanță diferită) este o ținută perfectă pentru concediul estival.

  • Blazer și pantaloni clasici

Cine iubește comoditatea se va bucura de acele ținute de vară ce includ un blazer subțire de in și niște pantaloni în stil clasic la fel de practici.

  • Tricou chic colorat combinat cu niște pantaloni scurți albi

Se pot face multe combinații între diferitele modele de tricouri și o pereche de pantaloni scurți sexy de către femeile care vor să abordeze un stil mai sportiv. Dacă silueta permite această variantă fashion ar fi păcat să nu fie aleasă.

  • Bluză cu mâneci bufante și pantaloni strâmți

Dacă ești în căutarea unui aspect mai romantic, dar nu vrei volănașe copilărești, pariază pe mânecile bufante plus o centură lată care să sublinieze talia. Adaugă și niște accesorii supradimensionate (cercei sau coliere), iar look-ul tău va fi unul greu de ignorat în serile de vară, la terasă.

  • Bluză semitransparentă cu blugi scurți

Cele mai citite articole

În ciuda faptului că bluzițele semitransparente din pânză de in, mătase fină ori alt material sexy sunt piese vestimentare asociate cu serile de vară, chiar dacă sunt caracterizate de o transparență parțială, pot crea un aspect uimitor pentru orice parte a zilei fără a fi deloc vulgare.

     7.  Bluză army cu pantaloni de camuflaj

O tendință care are o pronunțată amprentă militară și este abordată cu entuziasm de moda actuală se referă la stilul feminin ceva mai războinic.

Sunt propuse de către creatorii de modă piese de îmbrăcăminte care depășesc cu mult ceea ce se înțelege prin stilul casual obișnuit,  deoarece au detalii funcționale și versatile perfecte pentru vacanțele la munte sau mare (multe buzunare, curele etc.)

     8.  Bluză de mătase și pantaloni stil țigară

O bluză cochetă din mătase poate fi extrem de sexy.  Pe lângă șnururi, pot atrage atenția și niște mâneci ample, frumoase evazate. Alături de niște pantaloni speciali tip țigaretă, succesul unei asemenea ținute este asigurat.

     9. Pantaloni palazzo și bluză cu mânecă lungă 

Ce ai zice de un costum superb de culoare cărămizie din material lejer. Pantalonii palazzo sunt la moda acum. Arată grozav cu un blazer, dar și cu o bluză originală cu mânecă lungă.

     10. Bluză tip ascot pentru femei cu pantaloni ce au talie înaltă

Printre bluzele populare azi a revenit stilul „ascot”.Această piesă vestimentară va arăta grozav cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă.

Cele mai citite articole

digitalarena