4 motive pentru a deveni instalator

4 motive pentru a deveni instalator

Căutați o meserie care vă poate aduce venituri frumoase? Să aveți o mulțime de oportunități și un loc de muncă sigur sunt obiectivele dvs? O carieră în domeniul instalațiilor sanitare îndeplinește toate aceste cerințe. 

Mai mult, munca unui instalator este plină de satisfacții și nu există două zile la fel când vine vorba despre sarcinile de lucru. Iată câteva motive pentru care ar trebui să vă gândiți gândiți la meseria  instalator 

1. Oportunități de locuri de muncă variate

A deveni instalator nu înseamnă doar să reparați toalete, să efectuați intervenții la domiciliu și să vă ocupați de evacuarea apei. De fapt, ați putea fi surprins de cât de variate și interesante sunt opțiunile acestei meserii. 

Ca instalator, puteți găsi de lucru în mai multe domenii diferite. În funcție de specializarea lor, instalatorii se împart în mai multe categorii: instalator apă-canal, instalator încălzire centrală și gaze, instalator alimentări cu apă, instalator tehnico-sanitar etc. Domeniul în care veți ajunge să lucrați ca instalator depinde de calificările pe care le dobândiți.

2. Mare potențial de câștig financiar

Cu cât veți avea mai multe calificări, cu atât veți fi un instalator care câștigă mai mulți bani. Chiar și în perioada în care sunteți ucenic aveți posibilitatea să fiți remunerat. Asta înseamnă că puteți învăța și câștiga bani în același timp. 

Un instalator în România poate câștiga între 4000 și 6000 de lei net. De asemenea, potrivit ejobs, puteți obține un contract de muncă în Germania, unde primiți 1900 euro pe lună plus cazarea asigurată.

Cele mai citite articole

Să nu uităm că odată ce deveniți instalator calificat, puteți lucra pe cont propriu, ceea ce înseamnă că veți încasa mai mulți bani.

3. Stabilitatea și satisfacția locului de muncă

Cererea de instalatori pe piață este mare și este puțin probabil ca acest lucru să se schimbe curând. La fel ca multe meserii din industria construcțiilor, va fi întotdeauna nevoie de instalatori cu calificare și experiență. Deci, dacă sunteți în căutarea unei meserii stabile, aceasta este una extrem de potrivită.

Mai mult, profesia de instalator vă poate aduce multe satisfacții. Totul depinde de priceperea dvs.

4. Posibilitatea de deschidere a propriei afaceri

După ce ajungeți instalator calificat, veți avea ocazia să vă deschideți propria afacere. În funcție de specializarea avută, veți descoperi că există multe modalități de a- vă croi o nișă în industrie.

Deschiderea propriei afaceri oferă libertatea de a lucra cu toate tipurile de clienți. Într-o săptămână, s-ar putea să lucrați pentru oamenii din comunitatea în care trăiți. Săptămâna viitoare s-ar putea să subcontractați lucrarea de la o firmă mare de construcții și să lucrați în afara județului la un proiect interesant.

Pentru a avea succes, va trebui să fiți o persoană foarte motivată. Deschiderea propriei afaceri este o muncă grea și poate dura ceva timp pentru a construi o bază de clienți și a obține profit. Dar cu muncă și seriozitate, recompensele vor fi pe măsură.

Cele mai citite articole

digitalarena