5 electrocasnice care nu trebuie să lipsească din bucătăria ta

5 electrocasnice care nu trebuie să lipsească din bucătăria ta

Dacă gătitul este mica ta pasiune atunci trebuie să știi că ai nevoie de câteva electrocasnice de bază cu care poți realiza cât mai multe rețete. Este foarte important să folosim electrocasnicele potrivite în prepararea rețetelor culinare. Timpul petrecut în bucătărie trebuie să fie relaxant pentru tine, așa că trebuie să ai electrocasnicele de bază pentru realizarea celor mai bune rețete. 

Iată cele 5 electrocasnice de nelipsit din bucătăria ta!

  • Mixerul

Indiferent ca este un mixer vertical, în bol sau de mână, această ustensilă îți salvează mult timp în procesul de pregătire al deserturilor. Poți amesteca spuma de ouă, frișca sau crema pentru prăjitură mult mai repede și fără să îți amorțească mâna. Mixerul în bol vine și cu avantajul de a amesteca chiar aluatul pentru prăjitură sau cel de pâine în doar câteva minute. Mixerul este ușor de depozitat într-un dulap sau chiar în cămara ta. 

  • Cuptor cu microunde

Cuptorul cu microunde este ușor de folosit și vine ca un înlocuitor unor metode convenționale. Poți să încălzești o cană de lapte sau chiar prânzul în doar câteva secunde, prin reglarea temporizatorului. Aceste electrocasnice nu au un consum ridicat la energie față de alte aparate din bucătărie. 

Dacă gătitul este noul tău hobby și voiai să îți surprinzi prietenii cu o friptură în sânge la cuptor dar ai uitat să decongelezi carnea, nu este nici o problemă. Poți seta aparatul cu microunde pe opțiunea de dezgheț și pui carnea câteva minute înauntru. Totul este perfect după ce temporizatorul te anunță că a expirat timpul, iar tu poți să pui în aplicarea rețeta pregătită.

  • Frigiderul

Cele mai citite articole

Nu există bucătărie fără un frigider fiind unul dintre cele mai importante electrocasnice. Acesta poate să fie echipat cu congelator, mic compartiment pentru apă ca să fie cât mai rece în perioada verii și suport pentru vin. Frigiderul este prietenul tău care păstrează mâncarea rece și încetinește procesul de stricare al acestora. O gamă variată de frigidere duble sau simple o oferă Dexo.ro iar site-ul lor este foarte ușor de folosit.

  • Aragazul

Cel mai important aparat din bucătăria ta este aragazul. Toate rețetele tale, în special cele făcute la cuptor merită să fie gătite la cea mai bună calitate. Aragazul este prietenul oricărui bucătar, iar calitatea acestuia contează foarte mult. De aceea noi am găsit o ofertă de neratat la aragazul Heinner HFSC-V50WH care îți îndeplinește toate așteptările. Nu rata această ofertă oferită de Dexo.ro și comandă acum aragazul mult dorit.

  • Aparatul de cafea

Nici o dimineață nu este mai bună decât aceea care începe cu cafeaua băută la pat. Pentru o doză bună de energie, aparatul de cafea este ideal pentru această stare de spirit. Că vorbim de un aparat cu capsule de cafea sau de unul care macină direct boabele de cafea, trebuie să avem acest aparat în bucătăria noastră. Este ușor de amplasat în bucătărie, nu ocupă mult spațiu, iar la vizitele cu prietenii te va ajuta să prepari foarte repede câte o ceașcă de cafea.

Cu toate acestea fiind spuse, noi îți recomandăm să intri pe site-ul celor de la Dexo.ro pentru ați echipa casa cu electrocasnicele dorite. Nu rata ofertele pe care ți le pun la dispoziție și comandă acum.

Sursa foto: pexels.com

Cele mai citite articole

digitalarena