5 obiecte care îți fac munca la birou mai ușoară

5 obiecte care îți fac munca la birou mai ușoară

5 obiecte care îți fac munca la birou mai ușoară

Uneori, provocările care ne pun piedici în munca de la birou vin din cele mai neașteptate locuri: lipsa de organizare, lipsa obiectelor necesare, omiterea unor aspecte logistice importante etc. Dacă vrei să fii mai productiv/ă, hai să vedem împreună care sunt cele 5 obiecte indispensabile de pe biroul tău sau din jurul lui. 

Iată cu poți să fii mai productiv cu ajutorul unor obiecte simple

1. Instrumente de scris

Poate părea banal, dar de câte ori nu ți s-a întâmplat să nu meargă pixurile (chiar și cele 10!) pe care le aveai pe birou? Iar dacă erai deja în flow în timpul unei sarcini, devine și mai iritantă situația. Asigură-te că ai întotdeauna instrumente de scris de calitate, și poate nu ar strica să te gândești la propriul stilou gravat cu numele tău. 

2. Imprimanta

Cu toții știm că imprimantele simt frica. De aceea este important să alegi una de calitate, ușor de folosit și care să nu aibă costuri mari de mentenanță. Bineînțeles, dacă firma are nevoi mari, este recomandat să alegeți una de rulaj mare.

3. Distrugătorul de documente

Chiar dacă nu este așa de popular, este important să ai un distrugător de documente, mai ales pentru actele cu informații confidențiale de care nu mai ai nevoie. De aceea, intră și descoperă distrugătoarele de documente de pe autograf.ro, site care îți oferă o mulțime de produse de calitate, cu review-uri foarte bune. 

4. Suportul de laptop

Cele mai citite articole

În cazul în care lucrezi de pe laptop, este foarte important să ai un suport adecvat. Pentru o postură sănătoasă, ecranul trebuie să fie la nivelul ochilor, lucru care va face munca să nu se mai simtă atât de obositoare pentru corp. Mai mult, poți înclina și unghiul suportului pentru a fi mai comod la mâini când tastezi. Cu toate acestea, nu uita să iei pauze dese și să te miști de la birou cât mai mult!

5. Un birou reglabil

Fie că alegi unul automat sau manual, un birou reglabil reprezintă viitorul lucratului static. Ajustându-se pe înălțime, îți permite să lucrezi și din picioare, ceea ce este o mină de aur pentru sănătatea spatelui tău. Lucratul din picioare a fost folosit de secole de scriitori și compozitori faimoși, astfel încât nu este ceva nou descoperit. Ba chiar s-a dovedit că poți fi mult mai productiv atunci când faci acest lucru, iar creierul tău este stimulat mult mai bine.

Așadar, dacă decizi să le acorzi o șansă acestor obiecte, cu siguranță îți vei ușura munca de la birou. Birotica de calitate, suportul de laptop și biroul reglabil vor avea un impact major asupra sănătății tale atât fizice, cât și psihice. Cu toții știm că imprimanta dă mari bătăi de cap tuturor, așa că dacă alegi să cumperi una de calitate, te vei scuti de viitoarele dureri de cap. Iar la final, o nestemată care nu este folosită suficient, distrugătorul de documente care va proteja la maxim confidențialitatea datelor cu care lucrezi. Nu uita să ștergi și datele personale de pe coletele pe care le arunci, deoarece nu știi unde pot ajunge. Spor la eficientizat munca!

Sursa foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole

digitalarena