Accesorii pentru cele mai noi dispozitive Apple din 2023

Accesorii pentru cele mai noi dispozitive Apple din 2023

Compania Apple nu și-a dezamăgit clienții nici de data aceasta, punându-le la dispoziție o serie de noi device-uri, mult așteptate de către public. Dacă vrei să achiziționezi cele mai performante produse și nu știi cum le poți proteja și accesoriza într-un mod atât eficient, cât și avantajos ca preț, fie că e vorba de un Smartwatch sau un telefon, citește în continuare acest articol.

Iată aici de ce accesorii vei avea nevoie în 2023 în funcție de fiecare device în parte

  1. MacBook Air 2023

Deși are un design asemănător cu predecesorul său, MacBook Air vine cu noi caracteristici, precum un ecran mai mare, de 15.3 inch și, conform celor de la Apple, un sistem audio mai bun. Așadar, dispozitivul reprezintă o variantă excepțională pentru persoanele care își doresc un laptop subțire și ușor de cărat, dar va necesita în mod evident protecție. În acest caz, husa este un element care nu trebuie să-ți lipsească, mai ales la drum lung. Chiar dacă MacBook-ul reprezintă un dispozitiv folosit în general pentru muncă sau studiu, chiar și acesta poate fi stilizat. Profită de gama variată de huse din silicon și piele în diverse modele și culori pe care Apple le pune la dispoziție pentru fiecare client în parte. De asemenea, mouse-ul cu conectare prin Bluetooth este important pentru a face mai ușoară navigarea pe laptop, iar memoria externă poate fi de ajutor în cazul în care spațiul de stocare al laptop-ului nu este suficient.

  1. iPhone 15

Cele mai citite articole

Iată și cea mai importantă și iubită lansare din acest an a companiei Apple: iPhone 15. Ce aduce cu adevărat inovator este faptul că de această dată clienții pot folosi pentru încărcare cablu USB-C, spre deosebire de versiunile din trecut, unde se folosea cablu tip Lightning. Ca orice alt telefon, iPhone 15 necesită extra protecție și, pentru că telefonul este unul dintre obiectele noastre cele mai de preț, merită să investești în personalizarea lui. Poți cumpăra huse pentru iPhone 15 de aici, de pe site-ul Brandgsm.ro, la cele mai avantajoase prețuri, pentru a evita evenimentele neprevăzute ce ar putea duce la deteriorarea produsului. În plus, nu uita de folia de protecție, cea mai practică și rezistentă fiind cea de sticlă, ce protejează ecranul de zgârieturi. Un alt element de ajutor pentru utilizarea mai ușoară a telefonului care este deja la modă în rândul tinerilor este popsocket-ul. Deși nu este un accesoriu clasic, acesta poate aduce o pată de culoare și originalitate device-ului. O baterie externă ar fi de asemenea recomandată pentru când ești în deplasare și nu ai o priză în apropiere.

  1. Apple Watch Ultra 2 

Apărut recent, noul Smartwatch vine cu o capacitate de stocare și o durată de viață mult mai mare decât generația anterioară. Evident că un astfel de produs nu poate fi neglijat și merită stilizat. Cel mai important și ușor de personalizat accesoriu pentru acest tip de dispozitiv este cu siguranță cureaua, care poate fi din silicon, piele sau metalică și aleasă în funcție de culorile dorite. Uneori cureaua poate veni chiar și cu un suport pentru căști Airpods atașat. La fel ca în cazul telefonului, husa de protecție este vitală, ceasul fiind un obiect ușor de lovit atunci când suntem în mișcare, iar bateria externă este și ea o necesitate.

Acestea fiind spuse, odată cu achiziționarea unui produs Apple este bine să ai în vedere întotdeauna care sunt accesoriile care îl pot proteja și care îți pot ușura utilizarea pe viitor. Încearcă întotdeauna să fii cât mai practic, alegând în același timp culorile și modelele care ți se potrivesc cel mai tare și care simți că te reprezintă.

Cele mai citite articole

digitalarena