Afla despre avantajele de a cumpara apartamente din Iasi!

Afla despre avantajele de a cumpara apartamente din Iasi!

Achizitionarea unei locuinte este o realizare pentru multe persoane, mai ales cand locuinta este cumparata la un pret foarte bun si dispune de toate comoditatile. In prezent, exista foarte multe ansambluri Iasi de locuinte noi care ofera totul la cheie. Deci apartamentele beneficiaza de centrala termica proprie, calorifere moderne, balcoane spatioase, zone de relax, living spatios si bucatarii moderne. Aceste locuinte sunt idealul pentru orice cuplu care doreste stabilitate intr-un oras interesant.

Site-ul stilimobil.ro ofera o solutie corecta pentru toti, punand la dispozitie anunturi cu apartamente Iasi care se incadreaza in orice buget. In general, acest pas reprezinta o investitie destul de mare si multi oameni pot achita totul cash, insa cei care se imprumuta prin banca pentru a cumpara un apartament trebuie sa aleaga cu grija. Fie ca vaneaza oferte pentru  apartamente 4 camere Iasi sau cu 2 camere, platforma stilimobil.ro functioneaza 24/7 si ofera rezultate foarte bune.

Achizitia unui imobil pentru inchiriere este o afacere cu multa traditie in spate, care nu va disparea prea curand. Investitiile imobiliare sunt printre cele mai profitabile afaceri de pe piata din Romania, iar orasul Iasi este una dintre cele mai atractive zone pentru investitiile de acest fel.

De ce? Deficitul locuintelor de inchiriat este mai mare decat oferta, ceea ce face foarte rentabila achizitionarea unei locuinte in scopul inchirierii si revanzarea apartamentului pe termen lung.

Sa vedem, pe scurt, ce presupune sa fii investitor imobiliar, cat se castiga si ce fel de venituri genereaza o astfel de afacere cu chirii, daca merita si cum sa investesti in apartamente si garsoniere, in cat timp iti vei recupera investitia, care sunt avantajele, dar si dezavantajele si riscurile la care te expui, ca in orice fel de investitie.

Cumpararea unui apartament pentru a-l da spre inchiriere a devenit o alternativa la plasarea banilor in banci, fonduri de investitii sau pensii, fiind o investitie mai sigura, mai usoara si mai profitabila. Este si una dintre cele mai accesibile investitii, pentru ca tot ce iti trebuie este sa ai la dispozitie cash sau alte surse de bani pe care le poti valorifica in loc sa le tii in banca sau in fonduri de investitii.

Cele mai citite articole

Majoritatea investitorilor isi doresc un portofoliu de locuinte din care se poate trai lejer, chiriile colectate fiind o modalitate de a avea un profit lunar.

Pentru cei noi in lumea afacerilor cu apartamente, investitiile imobiliare sunt proprietatile in blocuri, case sau cladiri pe care proprietarii le fac cu scopul de a obtine venituri din chirii si/sau pentru a creste valoarea capitalului pe termen lung, pentru vanzare.

Proprietarul se ocupa de plata ipotecii, a taxelor si costurilor de intretinere a acesteia din chiria perceputa. Cand se vor termina ratele ipotecii, chiria poate creste, iar profitul va fi mai mare. In plus, proprietatea se poate aprecia in valoare in acest interval, lasand proprietarul cu un activ mai valoros.

Exista multe criterii dupa care poti cataloga un apartament ca fiind unul dintre cele mai bune pentru o afacere.

Investitiile in locuinte urmaresc alte principii decat alegerea unei locuinte proprii si, ca in orice business, trebuie avut in vedere publicul tinta, potentialii clienti si nevoile acestora.

Anul constructiei, localizarea, dar si vecinatatile sunt factori importanti pentru chiriasi, dar si pentru ca investitorul sa aiba profit cat mai mult timp cu putinta.

Stilimobil.ro este platforma cea mai buna pentru a face cautari imobiliare in orasul Iasi. Apartamentele sunt inca forma de locuinte preferate de catre romani, deoarece ofera tot confortul necesar intr-o gama de preturi convenabile pentru oricine. Majoritatea apartamentelor ofera tot ce ai nevoie si sunt plasate in locatii cheie ale orasului!

Cele mai citite articole

digitalarena