Alege simplu și rapid smartphone-ul potrivit pentru tine!

Alege simplu și rapid smartphone-ul potrivit pentru tine!

Un smartphone reprezintă în ziua de astăzi o necesitate pentru toată lumea, majoritatea oamenilor având cel puțin un telefon mobil inteligent pe care îl utilizează zi de zi. Acest device pe care îl putem purta cu ușurință în buzunar sau într-o geantă, îi ajută pe utilizatori să se conecteze între ei și să comunice mai ușor, să găsească informațiile necesare rapid și eficient, să asculte muzica preferată, să vizioneze filmele favorite, să verifice mail-ul și lista poate continua. 

Exista un număr foarte mare de telefoane mobile pe piață din care puteți alege. Anterior, telefoanele mobile comune erau folosite strict pentru a efectua apeluri telefonice și pentru a trimite mesaje text, însă, pe măsură ce tehnologia a evoluat, lucrurile s-au schimbat complet iar smartphone-urile din prezent au rolul de a ne face viața mai ușoară. 

Telefoanele inteligente disponibile în prezent se pot conecta la internet și pot îndeplini funcții variate, funcții care ne ajută extrem de mult fie pe plan personal fie pe plan profesional. Smartphone-urile din ziua de astăzi sunt acele dispozitive care pot îndeplini extrem de multe funcții, iar dacă în trecut aveam nevoie de un telefon mobil sau fix pentru a comunica, un aparat foto pentru a realiza fotografii, un radio pentru muzică, un computer pentru internet și așa mai departe, în prezent, cu ajutorul unui simplu device ușor de purtat în buzunarul de la pantaloni sau în geantă, practic nu mai avem nevoie de nimic altceva – doar bateria încărcată, semnal și conexiune la internet. 

Alegerea unui smartphone poate fi foarte ușoară astăzi, iar dacă știți exact care vă sunt nevoile dar și posibilitățile, puteți găsi simplu și rapid modelul dorit, fie că sunteți în căutarea unui device de buget, mid range sau de top. 

Un exemplu de smartphone accesibil și care oferă mai mult decât strictul necesar într-un preț foarte bun, este disponibil pe siteul celor de la Quickmobile. Este vorba despre modelul XIAOMI Redmi 10 Dual Sim care este disponibil în 3 culori și cu o reducere de 15%, la numai un simplu click distanță. 

Cele mai citite articole

Noul XIAOMI Redmi 10 Dual Sim are un ecran mare de 6.5 inch cu o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli și protecție Corning Gorilla Glass 3, un sistem de camere suficient de performant de 50 mp wide, 8 mp ultrawide, 2 mp macro și 2 mp senzor de adâncime, pentru a surprinde momentele plăcute alaturi de cei dragi. De asemenea, integreaza 4GB memorie RAM, 64 GB memorie ROM, un procesor Octa-core (2×2.0 GHz Cortex-A75 & 6×1.8 GHz Cortex-A55), și o baterie suficient de mare pentru o zi întreagă de utilizare, de 5000 mAh cu fast charging la 18W.

Acest smartphone este ideal pentru cei care caută performanțe bune la un preț accesibil si este disponibil acum în cateoria noutati Quickmobile la reducere alaturi de o gamă extrem de variată de alte telefoane mobile inteligente. 

Indiferent că sunteți în căutarea unui smartphone accesibil precum este noul XIAOMI Redmi 10 Dual Sim sau căutați un smartphone de top care integrează tehnologii de ultimă generație, accesând Quickmobile.ro puteți descoperi telefoane pentru toate nevoile și posibilitățile, având avantajul de a cumpăra simplu și rapid online. 

Totodată, accesând Quickmobile.ro puteți descoperii și o gamă extrem de variată de accesorii pentru viitorul dumneavoastră smartphone, de la huse și carcase de protecție și până la folii pentru ecran, caști cu fir, căști wireless, suporturi auto pentru telefoane, cabluri de date și lista poate continua. 

De ce să apelați la Quickmobile.ro? Ei bine, pe lângă faptul că aveți posibilitatea de a achiziționa la un raport preț/calitate foarte avantajos produsele dorite, aveți posibilitatea de a le alege de la peste 150 de brand-uri din domeniul IT&C precum Apple, Samsung, Asus, Lenovo, Sony sau Google, inclusiv cele mai recent lansate produse. Apelând la profesioniștii de la Quickmobile.ro vă veți putea umple coșul electronic de cumpărături simplu și rapid de acasă sau de la locul de muncă. 

Cele mai citite articole

digitalarena