Anunturi despre apartamente de calitate la preturi bune!

Anunturi despre apartamente de calitate la preturi bune!

Cautarea apartamentului perfect poate fi o adevarata aventura, mai ales daca bugetul este limitat si pretentiile sunt mari. Insa, cu putin noroc si multe ore de cautare pe site-ul fideliacasa.ro, oricine poate sa isi gaseasca apartamente in Iasi la preturi bune. Aceasta paltforma online specializata in postare anunturilor imobiliare, ofera cumparatorilor o perspectiva detaliata despre piata imobiliara din Iasi si toate detaliile ce pot interesa pe cineva in momentul achizitiei. Desigur, site-ul nu vizeaza doar cumparatorii din mediul privat, adica oameni care isi cauta prima locuinta sau care doresc sa schimbe orasul, ci reprezinta o resursa buna si pentru agentii imobiliare Iasi, care la randul lor se pot informa in mod precis de la aceasta platforma.

Desi se spune ca oamenilor le place sa locuiasca mai mult la casa,  studiile arata ca cei care locuiesc la bloc sunt mai fericiti si se bucura de vacante mai des. Motivul? La bloc faci mai multa economie si nu trebuie sa investesti la fel de mult ca atunci cand ai locui la casa. Atunci cand alegi sa te muti la casa iti asumi multe cheltuieli neprevazute si mai tot timpul se va gasi ceva de facut in curte. La bloc, in schimb, totul este simplu, fiecare locatar isi vede de apartamentul sau, iar platile sunt individuale si nu la grup. Rareori se va intampla ca acoperisul sa necesite reparatii, dar si atunci costul se amortizeaza fiind impartit la 20 de familii.

Avand o multime de anunturi pe fideliacasa.ro precum apartamente 3 camere Iasi , cu 4 camere sau cu 2, este destul de usor sa gasesti un apartament in Iasi care sa fie “ideal”!

Cum facem diferenta intre cele 3 tipuri de apartamente? Ce inseamna decomandat?

Un apartament decomandat este acela in care nu se face trecerea direct dintr-o camera in alta. Are un hol lung, ce permite o intrare separata in fiecare spatiu, regasind aici pana si bucataria si baia, daca ne referim la un apartament decomandat cu 2 camere.

Ce inseamna semidecomandat?

Daca in prima varianta, camerele nu interactioneaza intre ele, aici exista o mica diferenta. Schita unui apartament cu 3 camere semidecomandat cuprinde cel putin o camera la care se ajunge prin intermediul livingului. Nu te deplasezi direct dintr-o parte in cealalta, ce-i drept, ci printr-un hol.

Cele mai citite articole

Practic, apartamentul decomandat si semidecomandat se diferentiaza si prin faptul ca cel de al doilea are in general 2 holuri – unul mai mare si altul mai mic. Holul mare este cel de la intrare in imobil, cel mic fiind acela care desparte sufrageria de una dintre celelalte camere.

Ce inseamna nedecomandat?

Acesta se mai numeste si apartament tip vagon, pentru ca trebuie sa treci prin diverse camere ca sa ajungi acolo unde iti doresti. Holul, daca exista, e la intrarea in locuinta, insa camerele sunt interconectate intre ele. De aici vine si denumirea de vagon. Aspectul seamana destul de bine cu un vagon de tren.

Asadar, atunci cand vrei sa mergi la baie, in bucatarie sau chiar sa iesi afara, inevitabil vei deranja pe cineva. Asta daca nu esti tocmai tu persoana deranjata de ceilalti ocupanti ai imobilului.

Acum ca am stabilit si ai inteles in sfarsit ce inseamna fiecare gen de apartament in parte, e momentul sa trecem la plusurile si minusurile celui decomandat. Astfel, vei face achizitia sau inchirierea in totala cunostinta de cauza.

Iti mai mentionez doar ca nu voi pune accentul asupra unui apartament semidecomandat transformat in decomandat, dar sa stii ca poti da si peste asemenea situatii.

Avand aceste detalii la indemana, este usor sa faci o alegere de care sa te bucuri toata viata. Vasta gama de apartamente noi Iasi este disponibila pentru toti!

Cele mai citite articole

digitalarena