Care sunt motivele pentru care insula Corfu este foarte populara?

Care sunt motivele pentru care insula Corfu este foarte populara?

Care sunt motivele pentru care insula Corfu este foarte populara?

Grecia este una dintre destinatiile preferate ale romanilor. Printre motivele pentru care se afla in topul destinatiilor de vacanta se afla peisajele frumoase, culoarea albastra a apei si plajele potrivite pentru relaxare, precum si costurile avantajoase ale unei astfel de vacante. 

Totodata, un alt aspect pentru care Grecia este una dintre cele mai des alese destinatii de vacanta este reprezentat si de numeroasele insule, printre care orice turist isi va gasi preferata. Dintre acestea, foarte populara este insula Corfu, deoarece aceasta este una dintre putinele insule grecesti care se potriveste oricarui tip de turist, de la familiile cu copii, la cupluri si turisti dornici de distractie. 

Cum se poate ajunge in Corfu? 

Turistii au posibilitatea de a-si alege modul de a ajunge la aceasta destinatie de vacanta. Pe cand cei care isi doresc sa se bucure de un drum rapid si fara batai de cap ales un charter Corfu, cei care se tem de zbor, avioane sau isi doresc o mai mare libertate de miscare, pot alege fie transportul cu autocarul, fie cu masina proprie. 

Cele mai citite articole

In acest caz insa turistii ar trebui sa ia in calcul nevoia de a rezerva o noapte de cazare la jumatatea distantei, pentru a ajunge in siguranta la destinatie. De asemenea, costurile cu combustibilul si taxele pe care ar trebui sa le achite de-a lungul drumului, mai ales cele ale feribotului, se adauga costului total al vacantei. 

Ce activitati pot fi facute pe insula Corfu? 

Marea si plaja sunt principalele motive pentru care oamenii merg in Corfu. Cu toate acestea, turistii au la dispozitie o mare varietate de activitati, prin care isi pot petrece vacanta. De la scufundari la drumetii – pe jos sau cu bicicleta – de la vizitarea vestigiilor istorice la shopping, toate aceste activitati pot fi facute pe aceasta insula greceasca. 

In plus, petrecaretii au si posibilitatea sa se distreze asa cum isi doresc, in special daca aleg statiunea Kavos, putand sa consume chiar si bauturi alcoolice locale, cum ar fi o bere artizanala sau vinuri produse in regiune.

Prin urmare, insula Corfu este o destinatie potrivita pentru toti turistii, oricare ar fi bugetul alocat de acestia pentru vacanta.  

Cele mai citite articole

digitalarena