Cât de rapid poți obține un credit online?

Cât de rapid poți obține un credit online?

Cât de rapid poți obține un credit online?

Întâmpini o situație neprevăzută sau luna aceasta ai mai multe cheltuieli și nu știi de unde să faci rost bani pentru acoperirea tuturor costurilor? Dacă mai sunt câteva zile bune până la următorul salariu, un credit online reprezintă cea mai eficientă modalitate pentru rezolvarea urgențelor financiare. Iată cât de rapid poți obține un astfel de împrumut:

Primești banii instant dacă alegi plata pe card

Un impas financiar nu suportă amânare, iar cum băncile fie au condiții prea stricte, fie nu aprobă credite mici într-un timp scurt, împrumutul rapid îți poate fi de mare ajutor. Acest tip de credit este oferit de instituțiile financiare nebancare și a fost creat tocmai pentru a veni în sprijinul tuturor oamenilor care au nevoie de bani pentru soluționarea facilă a problemelor financiare, indiferent de momentul zilei.

Dacă nu obișnuiești să economisești și nici nu deții un fond de rezervă, conectează-ți tableta, laptop-ul sau smartphone-ul la internet și accesează pagina web a unei instituții de credit. Selectează suma de bani dorită și data la care vei putea returna împrumutul, apoi completează formularul online cu informații personale, încarcă o fotografie a actului de identitate și dovada venitului lunar (salariu, pensie, indemnizație de șomaj, alocație etc.).

Cât de repede vei intra în posesia banilor după ce ai finalizat acești pași? Ei bine, cererea ta este analizată în maxim 15 minute, iar instituția îți va trimite un SMS cu privire la decizia acordării împrumutului. Poți afla de aici mai multe informații despre creditul online de la Viaconto și cât de ușor este aprobat. Mai departe, dacă ai ales plata pe card vei primi banii instant.

Viramentul poate dura cel mult 48 de ore

Cele mai citite articole

Este bine-cunoscut faptul că împrumuturile financiare au devenit soluția practică a unui public variat atunci când resursele lunare nu ajung pentru plata tuturor utilităților. În trecut, oamenii solicitau bani rudelor sau prietenilor, însă astăzi este dificil să te mai poți baza pe o persoană apropiată să te ajute cu un împrumut.

Vremurile sunt grele pentru oricine și, mai mult de atât, acum ai la dispoziție atât de multe variante de creditare încât nu trebuie să te mai justifici în fața altora pentru problemele tale financiare. Creditul online, datorită flexibilității și condițiilor avantajoase pe care le oferă, reprezintă un împrumut rapid și transparent. Nu ai nevoie de prea multe documente, constituirea vreunei garanții sau prezentarea unui garant, iar întreaga procedură se desfășoară la distanță.

În general, IFN-urile acordă banii foarte repede. Totuși, dacă alegi să încasezi suma respectivă în contul tău bancar, iar acesta nu aparține uneia dintre băncile cu care colaborează instituția de credit, viramentul poate dura între 24 și 48 de ore. Însă, chiar și acest interval este foarte scurt spre deosebire de perioada de așteptare pentru împrumuturile bancare.

Creditul online se poate obține foarte rapid, de la câteva minute și până la maxim 48 de ore, în funcție de situația beneficiarului. Este o soluție avantajoasă, mult mai accesibilă decât împrumuturile acordate de o bancă, întregul proces desfășurându-se în condițiile legii, deși contractul de credit se încheie direct pe internet. Practic, intri în posesia banilor fix atunci când ai mai mare nevoie de ei!

Cele mai citite articole

digitalarena