Ce avantaje am daca inchiriez un spatiu pentru birou?

Ce avantaje am daca inchiriez un spatiu pentru birou?

Majoritatea afacerilor au trecut prin aceasta dilema: sa cumpere un spatiu de birou sau sa inchirieze unul. Cresterea preturilor proprietatilor, economia nesigura si alti factori pot fi motivele acestei dileme. 

Care sunt avantajele unui birou inchiriat?

Posibilitatea unei relocari

Unul dintre avantajele principale ale inchirierii spatiului de birouri este ca va puteti schimba locatia afacerii dvs oricand. Indiferent de orasul in care se afla compania dumneavostra in acest moment, puteti renunta oricand la acel spatiu si sa cautati, de exemplu, birouri de inchiriat in Oradea. Nu exista nimic permanent cand vine vorba de un spatiu de birouri inchiriat. Acest lucru va va face sarcina mai usoara. Daca alegeti sa cumparati un spatiu de birou, atunci poate fi necesar sa luati in considerare ca va trebui sa stati intr-un singur loc. Relocarea poate fi necesara daca firma are nevoie de ea. Contractele sunt de obicei pe termen scurt. Acest lucru va ofera libertatea de a lua o decizie inteleapta.

Cele mai citite articole

Costuri mai mici

Inchirierea unui spatiu de birouri ofera avantaje financiare pe termen scurt si mediu. In primul rand, nu trebuie sa investesti capitalul firmei in achizitionarea unei proprietati pentru infiintarea unui birou. Trebuie sa platiti un depozit pentru garantie si o chirie lunara; dar chiria pe care o platiti nu se va apropia niciodata de cat ati cheltui daca ati vrea sa cumparati un spatiu. Acesta este un mod bun de a va creste afacerea, deoarece puteti economisi bani pe care ii puteti investi in echipamente, de exemplu.

Mai mult timp

Exista o diferenta intre detinerea unei cladiri si inchirierea acesteia. Atunci cand detineti o cladire, sunteti singurul responsabil pentru intretinerea acesteia. Pe de alta parte, a fi chirias va va scuti mult timp si va puteti concentra pe administrarea afacerii fara a pierde timp cu probleme ce tin de administrarea cladirii.

Un numar tot mai mare de afaceri din zilele noastre prefera un spatiu inchiriat. Acesta este un proces care a devenit mai usor acum datorita internetului. Tot ce trebuie sa faceti este sa efectuati o cercetare extinsa pe internet. 

Cele mai citite articole

digitalarena