Ce camera foto sa alegi

Ce camera foto sa alegi

Alegerea unor aparate foto ieftine care sa satisfaca nevoile pe care le are utilizatorul poate fi uneori destul de dificila. Insa daca cunosti cateva date tehnice pe care le au aparatele de fotografiat, poti face o alegere in cunostinta de cauza, fara prea mari eforturi si cu siguranta ca ceea ce ai ales este cea mai buna alegere pe care o puteai face. In acest sens, iata cateva exemple de aparate care nu te vor dezamagi prin faptul ca performantele lor sunt de necontestat, si ca tot suntem in aceasta perioada, poti alege si un aparat foto sa-l oferi ca si cadou de Paste pentru un pasionat.

Panasonic Lumix S1H

Cu Lumix S1H, Panasonic a utilizat experienta sa video considerabila pentru a le oferi clientilor multe dintre caracteristicile pe care le promoveaza, caracteristici de inalta calitate VariCam in gama Lumix S. Controalele, interfata si, cu siguranta, hardware-ul au fost create pentru video si cinematografie, iar faptul ca este, de asemenea, o camera fotografica de 24MP foarte functionala, este un bonus. Acest aparat este o „punte” cu adevarat convingatoare intre camerele de sistem conventionale si echipamentele de cinema superioare, in special pentru videografii Panasonic existenti. Este totusi scump si specializat, asa ca nu este neaparat prima alegere daca trebuie sa mentii costurile la un prag de jos – desi face ca S1-ul „obisnuit” sa para ca cel de-al doilea cel mai bun acum.

Cele mai citite articole

Panasonic Lumix S1: cea mai ieftina camera din seria S a Panasonic aduce functii video impresionante. Panasonic Lumix S1 este posibil sa nu aiba un numar de megapixeli cu prindere in capatul stablematei sale S1R, dar este cu aproximativ 35% mai putin costisitor si este un excelent interpret pentru toate filmarile si videoclipurile. De fapt, capacitatile sale video ii lasa in  urma pe cei mai multi dintre rivalii sai, dar pentru a obtine o inregistrare interna 4: 2: 2 pe 10 biti posibila de aceasta camera, trebuie sa platesti suplimentar pentru o „cheie software”. Desi este mai mare decat concurenta mirrorless, S1 se simte foarte solid si este construit pentru a dura. S1 ofera un amestec superb de control direct si tactil. Factorul sau de gama dinamica uriasa si performanta ISO ridicata, impreuna cu caracteristici video uimitoare, fac din S1 sa fie o camera superba cu lentile mirrorless, atat pentru fotografii, cat si pentru videoclipuri.

Sony A7 III

Iata o alta camera care este cea mai ieftina din familia sa, dar cea mai buna pentru 4K. Aceasta este o dovada a cat de rapid avanseaza tehnologia de captare 4K, incat Sony A7 III ar trebui sa se regaseasca la jumatatea listei, intrucat, atunci cand a fost lansata, a stabilit noi standarde pentru captarea 4K printre camerele mirrorless. Dar este totusi cel mai bun model A7 pentru videoclipuri, inclusiv A7S II centrat pe videoclip, care a fost bun la timpul sau, dar acum arata un timp mai mare pentru o actualizare. A7 III este un aparat foto perfect pentru orice fotograf care doreste sa se deplaseze pana la cadru complet fara a cheltui o avere si care isi doreste si o camera video 4K buna. A7 III se ridica la 30 de fps, dar foloseste latimea completa a senzorului, fara factor de recolta pentru a captura imagini 4K „esantionate” de inalta calitate si vine cu un mod S-Log pentru scene dinamice inalte si gradarea culorilor.

Cele mai citite articole

digitalarena