Ce poţi învăţa în cadrul cursului de masaj CPP Alexander’s?

Ce poţi învăţa în cadrul cursului de masaj CPP Alexander’s?

Ce poţi învăţa în cadrul cursului de masaj CPP Alexander’s?

Masajul este o formă de relaxare şi de menţinere a sănătăţii. De aceea este foarte apreciat la orice vârstă şi pentru multiple situaţii particulare. Dacă vrei să ai această profesie, poţi să apelezi la cursurile de masaj de la CPP Alexander’s. Aici vei învăţa diverse tehnici, vei putea afla cum să excelezi în relaţia cu clienţii pe care îi vei avea. Aşadar, pentru mai multe detalii despre cursuri de masaj, citește principalele informaţii pe care le poţi învăţa:

1. Asigurarea condiţiilor igienico-sanitare din cadrul cabinetului în care vei lucra

Curăţenia este foarte importantă pentru sănătate şi pentru a asigura o ambianţă plăcută în cabinetul în care vei lucra. De aceea este bine să înveţi care sunt normele de curăţenie şi să ştii cum anume poţi să te prezinţi în faţa unui client. Locul trebuie să arate, să se simtă bine şi să fie îngrijit corespunzător. Clienţii vor fi mulţumiţi dacă vor veni într-un spaţiu igienizat. La cursurile de masaj vei învăţa tot ce este necesar pentru a putea să ai parte de rezultatele dorite.

2. Masaj somatic

Masajul somatic este unul dintre cele mai cunoscute tipuri de masaj. Vei învăţa informaţii despre beneficiile pe care acest tip de masaj le are asupra corpului uman. De asemenea, vei ştii care sunt tehnicile potrivite pe care le poţi aplica. Beneficiile principale sunt legate de îmbunătăţirea circulaţiei sangvine, de eliminarea toxinelor din organism, precum şi de îndepărtarea tensiunii musculare. Este un masaj relaxant, care se poate face pentru a obţine o stare de bine. Dacă alegi să practici un asemenea tip de masaj, vei lucra într-un mediu plăcut.

3. Masaj terapeutic

Cele mai citite articole

O ramură importantă a masajului este cea legată de recuperarea medicală. Există tehnici specifice de masaj medicinal, care pot ameliora sau vindeca anumite afecţiuni. Acestea sunt învăţate în cadrul cursului de masaj de la CPP Alexander’s.

4. Masaj reflexogen

Masajul reflexogen este un tip de masaj foarte cerut în momentul actual. El foloseşte punctele reflexogene pentru a obţine rezultate în întreg organismul uman. Aceste puncte reflexogene au trimiteri către sistemele corpului şi poţi elimina toxine sau poţi îndepărta dureri, folosind aceste tehnici de masaj. Cel mai des în practica terapeutică, se masează piciorul şi talpa lui.

5. Drenaj limfatic

Tehnicile de drenaj limfatic vor fi axate pe modul de a acţiona asupra unui lanţ de ganglioni limfatici. Prin aceste tehnici se menține o stare bună de sănătate.

6. Metode de pregătire a pacienţilor anterior lucrului propriu-zis

Pacienţii au nevoie de discuţii, de lămuriri şi de informaţii înainte de a lua decizia de a veni la masaj. Vei putea învăţa cum anume să dai aceste informaţii, cum să comunici.

Cele mai citite articole

digitalarena