Ce se ofera angajatilor de Craciun?

Ce se ofera angajatilor de Craciun?

Ca  de obicei, cand sarbatorile se apropie, la fel ca si precedentele, Mos Craciun va vizita companiile. Bonuri de cumparare, cosuri Craciun, mese de Craciun… O privire in urma asupra celor mai populare practici ale consiliilor de intreprindere si ale angajatorilor!

Prime de Craciun

Criza, pandemia sau orice altceva nu va ucide magia Craciunului! De saptamani bune, in multe companii, consiliile de intreprindere lucreaza pentru a oferi mici prime angajatilor pentru Craciun.

Mos Craciun pentru IMM-uri si companii mari

Consiliile de administratie a companiilor mari se ocupa de organizarea festivitatilor de sfarsit de an… Ceea ce nu inseamna ca firmele mici nu pot sa sarbatoreasca si ele Craciunul. Angajatorul poate, de fapt, sa ofere tichete cadou, cosuri cadou de Craciun sau mici cadouri angajatilor sai… Cu conditia, desigur, sa fie respectate normele legale care reglementeaza alocarea acestor beneficii!

Cele mai citite articole

O alta solutie ar putea fi sa apelezi la un prestator de servicii care isi asuma rolul de consiliu de administratie al companiei. Unele companii sunt intr-adevar specializate in acest domeniu si pot astfel permite micilor afaceri sa beneficieze de timp liber sau bunuri la preturi reduse. In totalitate externalizata, aceasta solutie va recompensa, motiva sau stimula angajatii in perioada sarbatorilor si pe tot parcursul anului!

Voucher cadou si cosuri gourmet, superstarurile Sarbatorilor

Voucherul cadou detroneaza treptat traditionalul cos cadou. Desi este inca foarte apreciata de angajati, un cos gourmet este putin greu de pus la punct in companiile foarte mari, in special din cauza dietelor specifice anumitor angajati. 

Desigur, exista  cosuri concepute pentru acest tip de public dar de foarte multe ori, managerii si consiliile de administrare ale companiilor foarte mari prefera tichetele cadou… Trebuie spus ca implementarea acestora deschide dreptul la  avantaje fiscale (cu conditia ca si conditiile de atribuire sa fie bine respectate). Astfel, toata lumea este castigatoare: compania care recupereaza o parte din taxe si angajatul care isi poate permite cadoul la alegere!

Pomii si mesele traditionale de Craciun… Clasici care sunt intotdeauna populare

Cu ocazia Sarbatorilor, multe companii ofera o masa festiva, spectacol. Angajatorul poate face si o contributie, al carei cuantum nu este stabilit prin lege. 

Cele mai citite articole

digitalarena