Ce tip de găzduire web să alegi pentru site-ul tău?

Ce tip de găzduire web să alegi pentru site-ul tău?

Ești antreprenor sau comerciant și ai nevoie de un site online de prezentare sau e-commerce? Vrei să îți lansezi propriul blog? Indiferent de proiectele tale pentru care ai nevoie de un site web, trebuie să știi că ai nevoie să fie găzduit pe un server.

Site-ul a devenit un instrument indispensabil pentru orice tip de afacere. Și dacă știm cu toții ceea ce este o pagină web, acest lucru nu mai este vaabil atunci când vine vorba despre ce se ascunde în spatele ei. Iată de ce alegerea unui serviciu de găzduire site poate să fie o decizie destul de dificilă, mai ales pentru cei care sunt începători. 

Avantaje Găzduire Shared

Găzduirea Web Shared se referă la un serviciu de găzduire Web unde un singur server fizic găzduiește mai multe site-uri. 

Este un tip de găzduire mai economică care furnizează deci o soluție mai puțin costisitoare. Dar, în același timp, este vorba despre o soluție simplă de administrat. Toate sarcinile administrative și cele de supraveghere asociate găzduirii shared sunt foarte ușor de accesat. 

Noul tău site web poate începe cu un plan de găzduire shared. Unul din marile avantaje ale găzduirii web shared este faptul că îți permite să adaptezi foarte ușor planul de găzduire unui altul care va corespunde nevoilor. Un exemplu clar este momentul în care site-ul tău înrgistrează o creștere semnificativă a numărului de vizite. 

Cele mai citite articole

Găzduirea Shared se potrivește de asemenea site-urilor dinamice. Site-urile care par diferite în funcție de aparatul pe care îl folosești se numesc dinamice. Acest tip de site este util atunci când vrei să fie adaptat și pentru telefon. 

De asemenea, găzduirea shared este cea mai bună alegere atunci când ai nevoie să menții câteva site-uri web într-un singur repertoriu. 

Avantaje Găzduire WordPress

La bază, găzduirea WordPress este la fel ca și celelalte, doar că aici clienții pot beneficia de un serviciu personalizat exclusiv rezervat proprietarilor de site-uri WordPress. Pe lângă stocarea de fișiere, poți beneficia de mai multe funcționalități specifice WordPress, instrumente de performanță, concepute în așa fel încât să profiți doar de ce este mai bun.

De altfel, chiar și configurația serverului gazdă este definită doar în funcție de nevoile WordPress. 

Care sunt principalele sale avantaje aduse de o găzduire wordpress?

  • Un site web optimizat. Principalul avantaj al unei găzduiri WordPress speciale constă în posibilitatea de a beneficia de instrumente care oferă un nivel de performanță, manevrabilitate și securitate peste medie (sincronizare automată cu GIT, protecție activă etc.).
  • Configurații integrate: găzduirea WordPress oferă și acces la configurații integrate. Mai întâi clientul nu mai are nevoie să instaleze WordPress, aceasta se face cu un singur click imediat ce accesează interfața de administrare a serverului său. În plus, nu va mai avea nevoie să configureze WordPress, deoarece acest lucru este definit la bază. 
  • Actualizare automată WordPress: Pe lângă instrumentele de performanță și configurațiile încorporate, clientul beneficiază și de actualizarea automată a nucleului WordPress.
  • Suport complet: Abonându-se la o anumită ofertă WordPress, clientul beneficiază de suport complet. 

Cele mai citite articole

digitalarena