Ce trebuie să știi înainte de a-ți cumpăra haine de blană? Tips & Tricks

Ce trebuie să știi înainte de a-ți cumpăra haine de blană? Tips & Tricks

Interesante, mereu la modă și ușor de combinate cu o gamă largă de piese vestimentare, blănurile au rămas de-a lungul vremii între preferințele de top ale femeilor în sezonul rece. Cele care intenționează să facă, însă investiții în haine de blană în viitorul apropiat trebuie să fie foarte atente la câteva detalii importante, pentru a fi sigure că iau cea mai bună decizie pentru ele!

Din ce materiale sunt lucrate hainele?

În ceea ce privește hainele de blană, ele pot fi realizate din mai multe tipuri de materiale. Printre cele mai populare se numără blănurile de vulpe, Chinchilla și nurcă. Mai există și blănuri de capră tibetană, miel sau carac persian. Acestea sunt diferite, însă extrem de ofertante și atractive pentru femeile care vor să fie elegante de fiecare data când pleacă de acasă.

Care este măsura ideală?

Un alt element esențial, de care este bine ca reprezentantele sexului frumos să țină cont se numără și măsura de care au nevoie. Important este ca femeile să se gândească și la faptul că blănurile sunt întotdeauna mai voluminoase decât gecile clasice, așa că trebuie să fie atente. Dacă au nevoie, pot folosi tabelele de mărimi disponibile pe Internet în acest sens!

Cum se întrețin?

Pentru a se putea bucura de hainele de blană cât mai multă vreme, reprezentantele sexului frumos mai trebuie să știe și faptul că întreținerea acestora contează pe termen lung. De exemplu, dacă afară ninge sau plouă, atunci când ajung acasă, femeile nu trebuie să-și treacă mâinile prin blana pieselor vestimentare pe care le au, ci să le așeze cu atenție pe umerașe și să le lase să se usuce natural. Doar astfel rezistă blănurile foarte bine! Cât despre depozitarea în anotimpurile calde, hainele de blană trebuie să stea în spații bine aerisite și, de preferat să nu fie acoperite cu plastic, pentru ca firele de păr să nu aibă de suferit.

Cum trebuie combinate din punct de vedere cromatic?

Cele mai citite articole

Fiecare femeile își poate pune imaginația la contribuție atunci când vine vorba despre modul în care își introduc blănurile în ținutele de zi cu zi. Negrul este mereu la modă, fiind clasic și elegant. Mai există și blănuri colorate, care sunt potrivite pentru reprezentantele sexului frumos, care sunt îndrăznețe și care au puterea de a îmbrăca outfituri ieșite din comun!

Femeile pot investi inclusiv într-o geacă de blană, pe care să o poarte zi de zi, indiferent dacă pleacă la cumpărături sau la plimbare alături de cei dragi.

Cum se închid?

Nu în ultimul rând, reprezentantele sexului frumos trebuie să aibă în vedere faptul că blănurile se pot încheia în mai multe moduri: cu nasturi, cu fermoare sau cu șnururi din piele. Piesele vestimentare pot fi purtate, însă și descheiate, atunci când  temperatura este una mai domoală.

Atunci când știu cât mai multe lucruri despre piesele vestimentare pe care urmează să le cumpere, femeilor le este mai ușor să aleagă modelele potrivite, cu ajutorul cărora să se simtă confortabil și atrăgătoare!

Cele mai citite articole

digitalarena