Cele mai importante avantaje ale unui brad de Craciun artificial

Cele mai importante avantaje ale unui brad de Craciun artificial

Craciunul este chiar dupa colt si este timpul sa luam o decizie cu privire la bradul de Craciun, simbolul prin excelenta al uneia dintre cele mai importante perioade din an. Brad de Craciun artificial sau real? Ce sa alegi? Raspunsul este mai complex decat pare; de-a lungul anilor, brazii de Craciun artificiali au devenit din ce in ce mai realisti, iar calitatea materialelor folosite (care a fost intotdeauna unul dintre punctele slabe ale acestora) a crescut si ea considerabil.  Iata de ce un brad de Craciun artificial de pe BraziCraciun.net se va dovedi mai bun decat unul natural.

Avantajele bradului de Craciun artificial

  • Longevitatea 

Primul avantaj pe care am dori sa il evidentiem este legat de problema sustenabilitatii. Dupa cum am mentionat deja, acest punct nu este simplu si nu are un raspuns univoc, dar credem ca esenta problemei este posibilitatea de a reutiliza acelasi arbore timp de mai multi ani. Spre deosebire de brazii de Craciun adevarati, pe care veti fi nevoiti sa ii aruncati dupa cateva luni, bradul sintetic este reutilizabil timp de multi ani, cu conditia, bineinteles, sa optati pentru un produs de inalta calitate, construit pentru a rezista si sa il tratati cu grija, mai ales atunci cand nu este folosit. Cu o ingrijire adecvata, un brad de Craciun artificial poate dura pana la 15 sau 20 de ani.

  • Varietatea 

O alta caracteristica tipica a brazilor de Craciun artificiali este ca exista o mare varietate din care puteti alege. Acestea pot fi alese in functie de culoare (de la clasicul verde natural sau alb ca zapada pana la culori mai neobisnuite, cum ar fi mov si argintiu), in functie de faptul daca ramurile sunt atasate de trunchi (pliabile sau pliabile) sau daca sunt deja decorate sau nu.

Unde sa punem bradul de Craciun? Sfaturi utile 

Daca nu aveti probleme de spatiu si, prin urmare, alegerea locului in care sa amplasati bradul de Craciun va depinde doar de gustul personal, ati putea urma cateva sfaturi conform Feng Shui. Aceasta este o disciplina chineza straveche care studiaza echilibrul energetic pe baza pozitionarii mobilierului in incapere.

Cele mai citite articole

Cum ascundeti baza bradului de Craciun artificial?

Cum sa ascundeti baza bradului de Craciun. Un brad de Craciun artificial are cu siguranta mai multe avantaje: costuri reduse de intretinere, durabilitate excelenta si costuri de achizitie reduse. Cu toate acestea, chiar si aceasta solutie are cateva dezavantaje. Pe piata exista mai multe modele diferite de brazi de Craciun realisti. In functie de cel pe care il alegeti, puteti observa diferite caracteristici care il definesc.

Cateva idei originale

Daca, pe de alta parte, doriti sa optati pentru o locatie mai neobisnuita, puteti alege orice alta camera din casa. Unii oameni aleg sa instaleze bradul in bucatarie, atata timp cat aceasta este suficient de spatioasa. Altii prefera sa plaseze bradul la intrarea in casa. Pe scurt, alegerea este foarte personala.

Cu decoratiuni si/sau lumini LED sa punem intr-un brad de Craciun artificial?

La fel ca bradul de Craciun de masa pe care l-am inclus in tabelul nostru comparativ, exista si alte produse care includ toate decoratiunile intr-o singura achizitie. Aceasta este o solutie practica si, de obicei, convenabila din punct de vedere al pretului, desi rezultatul final este mult mai putin personal decat o alegere de decoratiuni facuta dupa propriul gust.

Cele mai citite articole

digitalarena