Cele mai importante motive pentru care sa iti cumperi un telefon iPhone 12

Cele mai importante motive pentru care sa iti cumperi un telefon iPhone 12

Apple a lansat pe 13 octombrie 2020 iPhone 12 si iPhone 12 mini, care ofera functii puternice la un pret accesibil. Vandute initial impreuna cu iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max, mai scumpe si acum intrerupte, iPhone 12 si 12 mini raman ideale pentru oricine nu are nevoie de functii de camera profesionale. Pe Klap, aceste dispozitive pot fi gasite la preturi foarte mici.

Informatii interesante despre iPhone 12

iPhone 12 de 6,1 inchi a fost un succesor al iPhone 11 din 2019, in timp ce iPhone 12 de 5,4 inci a fost o dimensiune complet noua si a marcat cel mai mic iPhone pe care Apple l-a introdus de la iPhone SE, din 2016. Pe langa dimensiunea ecranului si dimensiunea bateriei, cele doua telefoane sunt identice din punct de vedere tehnic. 

Cu dimensiunile sale mici, iPhone 12 mini este ideal pentru cei care prefera un iPhone care poate fi folosit cu o singura mana. Prin urmare, un telefon iPhone 12 vine cu mai multe avantaje in ceea ce priveste usurinta in utilizare.

Cele mai citite articole

iPhone 12 si 12 mini dispun de afisaje Super Retina XDR OLED, cu un design de la margine la margine, cu exceptia zonei Face ID si a ramelor mici in jurul marginii.

iPhone 12 mini de 5,4 inchi are o rezolutie de 2430 x 1080 cu 476 pixeli pe inch, iar iPhone 12 de 6,1 inci are o rezolutie de 2532 x 1170 cu 460 pixeli pe inch. Ecranele ofera suport HDR cu luminozitate maxima de 1200 nits, Wide Color pentru culori vii, realiste, Haptic Touch pentru feedback si True Tone pentru a potrivi temperatura de culoare a afisajului cu iluminarea ambientala, pentru o experienta de vizionare mai naturala.

Citeste si: Resetare telefon – Sfaturi utile pentru orice utilizator

Apple a revizuit designul gamei iPhone 12 in 2020, introducand margini plate care s-au indepartat de marginile rotunjite ale modelelor anterioare si sunt similare ca design cu iPad Pro. Partea frontala a iPhone-ului este protejata de o husa Ceramic Shield, care inlocuieste geamul standard al modelelor anterioare. Apple spune ca Ceramic Shield este infuzat cu cristale nano-ceramice si ofera performante de 4 ori mai bune. Apple a preluat in mare parte designul iPhone 12 si Ceramic Shield pentru iPhone 13, iar cele doua generatii seamana foarte mult una cu cealalta.

Cele mai citite articole

digitalarena