Colierul cu diamant – O bijuterie ce subliniază eleganța și farmecul stilului clasic

Colierul cu diamant – O bijuterie ce subliniază eleganța și farmecul stilului clasic

În contextul actual, în magazinele de bijuterii se află o colecție impresionantă de coliere cu diverse pietre prețioase care să se potrivească necesităților și dorințelor actuale ale clienților. Colierul, atât în cazul femeilor, cât și în cazul bărbaților, a început să facă parte din codul vestimentar încă din cele mai vechi timpuri, devenind una dintre bijuteriile care nu lipseau sub nicio formă din perioada Renașterii. 

Persoanele care sunt în căutarea unor astfel de bijuterii din aur, trebuie să se asigure că se informează în mod corespunzător cu privire la tipul de colier care li se potrivește.

4 tipuri de coliere care subliniază feminitatea și eleganța clasică

1. Colier cu zale

Colierul cu zale poate să fie folosit cu încredere în cadrul multor ocazii. Nimeni nu poate să dea greș cu o astfel de bijuterie, de care se pot atașa multe tipuri de pandantive în diverse forme, dimensiuni și modele. 

Există numeroase tipuri de zale pentru care pot opta doamnele și domnișoarele:

  • zale de dimensiuni mici, care sunt o variantă finuță, delicată, ele fiind atribuite unui stil elegant;
  • zale de dimensiuni mari, de care se poate atașa un pandantiv masiv, opulent, care să atragă toate privirile;
  • zale interlinks, care aparțin unui model modern. La un colier format din astfel de zale, se pot atașa diamante, transformând bijuteria într-o variantă de-a dreptul prețioasă și atemporală.

2. Colier cu pandantiv cruce

Cele mai citite articole

Cu toate că simbolul crucii este asociat de cele mai multe ori cu creștinismul, colierul care are un astfel de pandantiv nu este purtat mereu din motive religioase, ci poate fi folosit și pentru rolul său estetic. Colierul la care este atașat un pandantiv în formă de cruce este o variantă către care și bărbații își îndreaptă atenția. De asemenea, se potrivește de minune unui stil boho chic, asortându-se perfect cu o pălărie.

3. Colier cu diamante

Femeile care sunt în căutarea unui model de colier care să fie elegant și care să nu iasă prea mult în evidență își pot îndrepta atenția cu încredere către colierul cu diamante, acesta fiind o variantă de-a dreptul elegantă și delicată. Combinația dintre aur alb și diamante este una spectaculoasă, punând în evidență cel mai bine eleganța feminină. 

4. Colier Opera

Colierul stil Opera are dimensiuni impresionante, fiind considerat și cea mai flexibilă variantă. Poate să fie purtat ca atare sau în două rânduri, la baza gâtului, în funcție de preferințe. Dacă este purtat corect, are capacitatea de a îmbunătăți semnificativ orice ținută, aceasta devenind mult mai elegantă și rafinată.

Prin urmare, colierul cu diamant se dovedește a fi una dintre cele mai viabile variante, având un nivel înalt de popularitate în rândul femeilor care își doresc să adopte o ținută elegantă, feminină, care să atragă toate privirile.

Cele mai citite articole

digitalarena