Cum îţi alegi ca mai frumoasă rochie pentru o zi la plajă? Dar pentru o cină romantică pe malul mării?

Cum îţi alegi ca mai frumoasă rochie pentru o zi la plajă? Dar pentru o cină romantică pe malul mării?

Achiziţionarea unei rochii de plaja nu este atât de simplă precum pare la prima vedere. O zi petrecută pe plajă sau o seară în care femeile sunt invitate la o cină romantică la lumina lumânării pe malul mării nu sunt chiar demne de trecut cu vederea în ceea ce priveşte vestimentaţia aleasă. De aceea, din varietatea de rochii de plajă din oferta magazinelor online, reprezentanţele sexului frumos trebuie să ştie exact ce să aleagă şi cum să arate cea mai frumoasă rochie, care se va dovedi deopotrivă comodă şi sexy.

Rochii de plajă perfecte pentru o cină romantică la malul mării

Norocoasele femei care sunt invitate la o cină romantică pe malul mării trebuie să ştie cum să se îmbrace, astfel încât să se facă remarcate atât de către cei din jur, cât şi să arate impecabil în fața partenerului. Pentru că serile de vară sunt răcoroase şi briza marii este foarte benefică, pentru a încununa ocazia unei cine romantice pe plajă se recomandă ca reprezentantele sexului frumos să aleagă o rochie de plajă:

  • de culoarea turcoaz, pentru a se potrivi culorii mării, a cerului la apus şi cu un croi lejer care va ajuta femeile să devină o prezenţă fascinantă pentru partenerii lor;
  • din voal şi cu strasuri, astfel încât strălucirea soarelui la apus să se reflecte în strasurile rochiei, aplicate în zona taliei sau a decolteului;
  • din tul, lungă, ideală pentru o cină romantică într-un cadru elegant, fiind o alegere extraordinară ce poate fi purtată la malul mării, la lumina lumânărilor, asortată cu o pereche de cercei lungi şi un inel cu piatră mare;
  • cu broderie, ideală pentru că va cuceri partenerul de cuplu prin modul în care rochia îmbină eleganța cu confortul şi senzualitatea, iar dacă este crăpată va lăsa la vedere piciorul sexy.

Cum alegi cea mai frumoasă şi mai lejeră rochie de plajă astfel încât să te simţi cât mai bine

Cele mai citite articole

Pentru a alege cea mai frumoasă şi mai lejeră rochie de plajă, este important ca reprezentantele sexului frumos să ia în calcul mai multe aspecte, nu numai modelul şi culoarea. Desigur că modelul trebuie să fie unul comod, dar şi sexy, iar culoarea să se asorteze fie cu razele soarelui, cu apa mării sau cu nisipul. Rochia de plajă poate avea, însă, şi alte culori, cum ar fi cele pastelate şi vesele, nu doar rochiile monocromatice sunt la modă.

Costumul de baie va trebui să se asorteze cu rochia de plajă atât din punct de vedere al culorii, cât şi din punct de vedere al texturii materialului. O altă idee în ceea ce priveşte alegerea rochiei de plajă ar fi optarea pentru un model alb care să fie fabricată dintr-un material lejer, cum ar fi dantela romantică, care să lase umerii goi, astfel încât purtătoarele să se bucure de un look trendy şi totodată boem. Nici ideea de a opta pentru o rochie de plaja înflorată nu este rea, sau cu un imprimeu bogat pentru un look de invidiat.

Cele mai citite articole

digitalarena