Cum să alegi sistemul de supraveghere potrivit pentru locuința ta – Aspecte de luat în considerare

Cum să alegi sistemul de supraveghere potrivit pentru locuința ta – Aspecte de luat în considerare

Supravegherea video crește sentimentul de securitate al membrilor unei locuințe și îi face să se simtă mai încrezători. Această soluție protejează, într-o oarecare măsură, împotriva efracției și furtului. De asemenea, sistemele de supraveghere îți permit să vezi cine stă în fața porții sau a ușii din față.

De ce să investești în sisteme de supraveghere?

Monitorizarea este importantă, în special, pentru persoanele care petrec cea mai mare parte a zilei departe de casă sau – pur și simplu – se tem pentru siguranța lor. Din păcate, în cazul unei spargeri la domiciliu, victimele pierd, de obicei, obiecte valoroase, precum dispozitive electronice, bijuterii, suveniruri importante. Camerele de supraveghere pot ajuta la securizarea proprietății tale, precum și la creșterea sentimentului de liniște sufletească a membrilor locuinței. De asemenea, poți verifica dacă persoana care stă în fața porții este cine pretinde că este. O mare comoditate pentru părinți poate reprezenta un control mai bun asupra a ceea ce fac copiii în grădină sau pe terenul de joacă de acasă. Acest lucru este important și în contextul siguranței, liniștii și sănătății locuitorilor casei.

Ce model de cameră să alegi pentru monitorizare?

Cele mai citite articole

În zilele de astăzi, camerele de supraveghere sunt dispozitive foarte avansate, care oferă o calitate înaltă a imaginii și, de asemenea, se conectează la smartphone-uri sau tablete. O gamă largă de camere pot fi găsite în magazinul a2t.ro. Un model recomandat pentru monitorizarea exterioară este sistemul de supraveghere cu 4 camere de exterior de la A2t – acest model poate deveni un ajutor inteligent în propria casă și poate oferi un nivel ridicat de securitate. Camera poate schimba unghiul de înregistrare și se poate muta. Modelele au un senzor de mișcare și un filtru infraroșu, care fac ca înregistrările să fie clare chiar și pe timp de noapte. În plus, camerele sunt echipate cu soluții inovatoare, datorită cărora detectează algoritmi diverși.

Așadar, unul dintre elementele importante și definitorii ale unei case inteligente este reprezentat de monitorizarea la nivel înalt. La urma urmei, în acest fel poți asigura siguranța membrilor locuinței și, mai mult decât atât, nu vei fi nevoit să îți faci griji pentru sănătatea vreunei persoane din interiorul casei sau pentru obiectele de valoare. Camerele moderne nu numai că detectează mișcarea și încep imediat înregistrarea, ci și transmit notificări în timp real pe smartphone-ul membrului locuinței.

Astfel, poți fi la curent cu tot ce se întâmplă acasă, chiar și de la serviciu, de la cumpărături sau din vacanța în străinătate. O casă inteligentă nu ar trebui să fie doar inovatoare și eficientă din punct de vedere energetic, ci și sigură. 

Tocmai de aceea, camerele de supraveghere sunt un aspect atât de important în domeniul imobiliar de astăzi.

Sursa foto: unsplash.com

Cele mai citite articole

digitalarena