Cum sa-mi ingrijesc ceasul de mana?

Cum sa-mi ingrijesc ceasul de mana?

Ceasurile pentru barbati au devenit mai mult decat un simplu accesoriu care ne indica timpul.

Exista multe stiluri de ceasuri de mana. Culori diferite, dimensiuni diferite, functii diferite si desigur, preturi diferite.

De curand am inceput o afacere pe internet care vinde ceasuri si in timp ce imi studiam nisa de piata, am fost coplesit de gama larga de modele si marci disponibile.

Cand alegeti o gama scumpa de ceasuri, descoperiti o gama de ceasuri cu diamante, ceasuri din aur masiv, titan si multe alte ceasuri din metale pretioase si ceasuri pline de bijuterii.

De asemenea, mecanismul ceasului variaza de la manual la complet electronic, unele ceasuri avand functii precum: temperatura, viteza si o multime de informatii utile disponibile. 

Ceasurile pline de farmec alcatuiesc o mare parte a industriei de fashion, deoarece toata lumea vrea sa arate diferit. Ceasuri noi apar pe piata in fiecare zi, asa ca puteti sa urmariti sau sa cautati stilul dvs. preferat de ceasuri

Cand eram copil, ceasurile nu prea erau purtate de catre copii decat daca erau din clasa superioara, deoarece majoritatea familiilor nu-si permiteau sa le cumpere copiilor ceasuri. Acum insa, aproape toata lumea isi poate permite un ceas de mana.

Cele mai citite articole

Cum sa va ingrijiti ceasul

In primul rand, purtati-va ceasul doar acolo unde este cazul. Atunci cand practicati alpinismul, este o idee buna sa nu va purtati ceasul, acestea nu sunt indestructibile!

Nu lasati niciodata ceasul in lumina directa a soarelui. Soarele poate supraincalzi ceasul si ii poate deteriora functiile.

De asemenea, si socul termic poate deteriora un ceas. De exemplu, daca este lasat in razele soarelui iar apoi plonjati in apa rece, va puteti alege cu un ceas defect. Cel mai bine este sa evitati acest lucru.

Curelele din piele pot fi deteriorate cu agenti de curatare de uz casnic sau cu substante chimice. Tineti ceasul departe de substante chimice. Curatati cureaua de ceas conform instructiunilor producatorilor. 

Daca apare condensul, duceti imediat ceasul la un service pentru a evita deteriorarea mecanismelor acestuia.

Daca ceasul dvs. este expus apei de mare si este rezistent la apa, clatiti-l cu apa dulce. In caz contrar, stergeti cu o carpa umeda pentru a indeparta orice urma de sare.

Cele mai citite articole

digitalarena