De ce sa alegi cursurile de pian pentru copilul tau?

De ce sa alegi cursurile de pian pentru copilul tau?

In afara de fotbal, karate, telefoane mobile si jocurile pe calculator, in programul copiilor nostri se pot adauga si altfel de activitati distractive. Daca v-ati gandit vreodata sa adaugati lectiile de pian in programul saptamanal al copilul dumnevoastra, iata cateva motive pentru care nu trebuie sa mai ezitati sa alegeti cursuri de pian pentru copii.

Lectiile de pian ii ajuta pe copii sa se concentreze si sa aiba rabdare. In timpul unei lectii de pian, sunt invatate atat de multe abilitati diferite. In esenta, elevii invata cum sa citeasca intr-o limba complet noua. Copiii invata sa fie prezenti si in acelasi moment sa se si concentreze la tehnica muzicala. Este o modalitate excelenta pentru copii de a-si limpezi mintea de stres timp de o ora pe saptamana si de a se concentra pe o arta uimitoare. Lectiile de pian sunt, de asemenea, o modalitate excelenta de a provoca copiii sa-si dezvolte o noua abilitate. Invatandu-i cum sa se aseze si sa se concentreze pe o sarcina ii va ajuta in mai multe moduri diferite, pe masura ce cresc.

Este vreodata prea devreme?

Cele mai citite articole

Este adevarat ca puteti gasi videoclipuri pe YouTube cu copii de trei ani ce canta piesele lui Mozart, dar asta nu inseamna ca un copil de trei ani caruia ii place sa plonjeze pe tastele pianului ar trebui sa fie inscris la lectiile de pian. Daca duceti un copil la aceasta varsta la lectii de pian, cea mai mare parte a timpului profesorului se va petrece in redirectionarea atentiei copilului catre pian. Varsta minima recomanda pentru inscrierea la cursurile de pian este de 5 ani.

Lectiile de pian cresc stima de sine.

Lectiile de pian ofera o activitate in care copiii pot invata sa accepte si sa utilizeze critici constructive. Depasirea feedback-ului negativ cu ajutorul practicii si indeplinirea obiectivelor va ajuta la cresterea increderii si stimei de sine la acestia. Recitalurile si alte spectacole vor ajuta la cresterea increderii in alte domenii non-muzicale, cum ar fi vorbitul in public. De asemenea, a avea o abilitate muzicala poate ajuta un copil sa iasa in fata celorlalti, crescandu-i asadar increderea in sine.

Cele mai citite articole

digitalarena