De ce sa alegi laptele praf Humana?
Formula de lapte praf Humana a fost dezvoltata pentru copiii cu tendinta la alergii sau cu lipsa sau absenta de lapte matern. Este produs in Germania din lapte organic proaspat (nu uscat) obtinut de la vaci sanatoase din fermele proprii. Datorita metodelor de productie atenta, pastreaza cat mai mult posibil beneficiile naturale ale laptelui proaspat. Componenta proteica a amestecului este 100% proteina din zer, care, datorita clivajului (hidrolizei), nu provoaca dezvoltarea de alergii si este absorbita cu usurinta. Elimina eficient manifestarile initiale ale alergiilor si antreneaza sistemul imunitar, obisnuind corpul copilului la trecerea la alimentatia normala, astfel incat copilul sa primeasca o protectie fiabila impotriva alergiilor in viitor.
Lapte praf Humana – Beneficii
In cantitatea optima contine acizi grasi omega-3, omega-6 si nucleotide esentiale pentru bebelusi in primele luni de viata. Aceste componente joaca un rol important in dezvoltarea sistemului nervos al copilului, organul vederii si contribuie, de asemenea, la functionarea normala a sistemului imunitar si a tractului gastro-intestinal. Contine galactooligozaharide prebiotice naturale, care contribuie la cresterea propriilor bifidobacterii si lactobacili in intestinele copilului, impiedicand dezvoltarea disbioziei.
Fara gluten si fara zahar cristalin
Cele mai citite articole
In compozitia laptelui praf Humana exista lactoza, grasimi vegetale (oleina de palmier, oleina din sambure de palmier, ulei de floarea-soarelui, ulei de rapita, hidrolizat de proteine din lapte, sirop de galactooligozaharida, complex de vitamine (vitamina C, niacina, vitamina E, vitamina B2, vitamina B2, A, vitamina B6, acid folic, vitamina K1, biotina, vitamina D3, vitamina B12), ortofosfat de calciu, emulgator: mono si digliceride de acizi grasi, carbonat de calciu, hidrogen de colina, clorura de potasiu, citrat de sodiu, ulei de peste, carbonat de magneziu, inozitol, taurina, nucleotide (citidina-5-monofosfat, uridina-5-monofosfat, adenozina-5-monofosfat, inosina-5-monofosfat, guanozina-5-monofosfat), sulfat de fier, stabilizator: L (+) Lapte acid, L-carnitina, sulfat de zinc, acid pantotenic, complex de cupru-lizina, sulfat de mangan, iodat de potasiu, selenat de sodiu.
Lapte praf Humana – Metoda de preparare
Pentru a fi consumat lapte praf Humana, se fierbe cantitatea necesara de apa destinata prepararii laptelui pentru bebelusi si apoi se lasa sa raceasca la o temperatura de 50-60 de grade C. Se toarna aproximativ jumatate din cantitatea necesara de apa in biberonul igienizat. Cu o lingura de masurare, pe care o gasesti in ambalaj, se ia cantitatea necesara de pulbere si se pune in sticla. Va trebui sa respecti intotdeauna proportiile recomandate de amestec si apa. Inchide biberonul si agita bine. Apoi adauga restul de apa si agita sticla din nou pana la dizolvarea completa a pulberii. Raceste amestecul final la o temperatura de alimentare de 36-37 de grade C. Timp de cateva minute, pune biberonul cu lapte praf Humana intr-un bol cu apa rece sau tine-l sub jetul de apa rece. Agita din nou sticla si verifica din nou temperatura amestecului final pe partea din spate a incheieturii mainii tale. Acum poti alimenta copilul. In general, resturile ramase nu se reutilizeaza.