Despre anvelope Dunlop

Despre anvelope Dunlop

Dunlop este o companie britanică și una dintre cei mai mari și mai vechi producători de anvelope auto. A fost creată în 1891 pe teritoriul Birminghamului. A fost principalul furnizor de anvelope Dunlop pentru Formula 1 încă din anii 1950. În anii 80, din cauza unor probleme financiare, acțiunile companiei au fost vândute, iar în urma acestui lucru, Dunlop s-a împărțit în:

Dunlop Tyres Ltd sub conducerea concernului japonez Sumitomo (25% din acțiuni);

Compania americană Goodyear (75% din acțiuni).

Astăzi, pe lângă pneuri, compania se angajează în producția de transmisii hidropneumatice pentru tancuri și alte vehicule pe șenile și roți.

Anvelope Dunlop populare

Anvelopele Dunlop sunt disponibile într-o serie de game populare.

Dunlop Sunlop SP Sport. Această gamă include anvelopele de vară ale mărcilor Sport lM704 și Sport Maxx.

Cele mai citite articole

Dunlop Sport lM704este o marcă de anvelope concepută pentru conducerea cu viteză mare. Produsele de acest tip sunt destinate utilizării pentru autoturisme. Anvelopele se caracterizează printr-o structură puternică care oferă durabilitate și o durată lungă de viață. Datorită acestei caracteristici, acestea pot fi utilizate pentru mai multe sezoane. Modelul benzii de rulare este simetric. O caracteristică distinctivă a anvelopelor, este aderența de înaltă calitate pe suprafața drumului.

Brandul a primit recenzii mixte de la utilizatori. Printre avantaje se remarcă: un nivel ridicat de confort, un control bun la virare, distanțe scurte de frânare și un nivel minim de zgomot în timpul conducerii. Lista dezavantajelor include: rigiditate și acvaplanare puternică. Majoritatea proprietarilor care folosesc această marcă nu recomandă utilizarea acestor anvelope pe timp ploios.

Dunlop Sport Maxxsunt anvelope de vară pentru autoturisme și mașini sport. Anvelopele acestui brand au profiluri de rulare mai plate decât produsele anterioare. Datorită acestei caracteristici, tracțiunea cu suprafața drumului crește cu 8% și oferă, de asemenea, o manevrabilitate bună la viteze mari. Protectoarele pentru anvelope sunt echipate suplimentar cu tehnologie de eliminare a apei. Recenziile pentru acest brand de anvelope sunt în mare parte pozitive. Spre deosebire de versiunea anterioară, se remarcă o bună manipulare pe timp ploios. Dintre neajunsuri, se evidențiază o perioadă de funcționare limitată și zgomot în timpul utilizării.

Anvelope Dunlop ieftine – Grandtrek

Această categorie de anvelope include mărci destinate utilizării în diferite perioade ale anului, cum ar fi Grandtrek AT3.

Grandtrek AT3este o anvelopă de uz general, pentru toate anotimpurile concepută pentru vehicule off-road. Acestea prezintă un model de proiecție simetric. Condițiile de funcționare sunt mixte. Cel mai potrivit mod de utilizare este 50% – în condiții urbane, 50% – off-road. Anvelopele au o tracțiune ridicată pe nisip.

Anvelopele au primit recenzii mixte de la clienți. Proprietățile off-road bune sunt evidențiate printre avantaje, deși controlul off-road la viteză mare este dificil. De asemenea, în lista de avantaje sunt incluse: anvelope ieftine, durabilitatea și manopera de înaltă calitate.  

Cele mai citite articole

digitalarena