Despre anvelopele Sailun

Despre anvelopele Sailun

Sailun este o companie chineza tanara. Activitatea principala este fabricarea si vanzarea de anvelope pentru aproape orice vehicul. Pe langa cauciucul pentru autoturisme, Sailun ofera anvelope Sailun pentru camioane, SUV-uri, autoutilitare, autobuze, remorci si alte echipamente, iar gama larga de modele este actualizata constant cu noi modele si dimensiuni. Compania a fost fondata in 2002 in Qingdao.  Sailun, in comparatie cu gigantii europeni din industria anvelopelor, nu are o istorie lunga de cercetare, incercare si schimbare. Cu toate acestea, marca chineza de anvelope a aratat ca, istoria existentei de o suta de ani nu este absolut necesara pentru productia de cauciuc de inalta calitate. Ritmul de dezvoltare a producatorului Sailun este impresionant. Doar de 15 ani a fost nevoie pentru a intra intre primii douazeci de producatori mondiali de anvelope. Proprietarii de masini au apreciat noul cauciuc, si acest lucru a fost destul de vizibil, avand in vedere ca produsul a fost cerut din nou si din nou.

Anvelope Sailun apreciate de automobilisti

Cele mai citite articole

Acum, gama de anvelope Sailun continua sa castige popularitate. Proprietarii de masini care inca nu au avut timp sa se familiarizeze cu brandul chinez, vor fi cu siguranta interesati de raportul optim dintre pret si calitate. Calitatea garantata a anvelopelor Sailun este urmarita cu atentie sporita de proprietarii de masini. De asemenea, anvelopele Sailun sunt imbunatatite  tehnologic constant. Sailun a mentinut relatii cu multe universitati chineze si straine pentru a imbunatati formula compozitului cauciucului si structura anvelopelor, pentru a dezvolta noi metode de testare a produsului finit. Anvelopele Sailun au fost deja apreciate de proprietarii de masini din 50 de tari. Cumparatorii din toata Europa, America, Asia si Africa nu tin cont de stereotipurile invechite cu privire la anvelopele chinezesti de proasta calitate, si cumpara anual mai mult de 30 de milioane de cauciucuri Sailun. 

Anvelope Sailun de iarna

De remarcat este faptul ca anvelopele de iarna nu sunt doar o bucata de cauciuc, deoarece structura materialului include tehnologia 3D. De acest lucru depinde comportamentul anvelopei in diferite conditii de utilizare, precum si cat timp te va servi. Astfel de anvelope sunt standardizate si respecta pe deplin toate regulile marcii, producatorul monitorizand continuu calitatea materiilor prime primite. Anvelopele Sailun de iarna atrag cumparatorii cu pretul lor scazut. Avantajele sunt fiabilitatea si manevrabilitatea. Anvelopele au un model bine gandit, dezvoltat folosind tehnologia de modelare 3D, care garanteaza siguranta atunci cand conduci la viteze mari si la viraje. De asemenea, au o rezistenta buna la uzura si te pot servi mai multe sezoane. Sunt confectionate dintr-un amestec de cauciuc cu fibre de siliciu si polimeri pentru a conferi moliciune si elasticitate in orice conditii meteo. Au un sistem de drenaj eficient, avand incluse canale largite care fac fata drenarii apei si murdariei, si de asemenea, protejeaza impotriva efectului acvaplanarii.

Cele mai citite articole

digitalarena