Dormitor din lemn masiv pentru confortul tău

Dormitor din lemn masiv pentru confortul tău

Dormitor din lemn masiv pentru confortul tău

Un dormitor din lemn masiv este complet atunci când oferă relaxare sănătoasă. Mobilierul de dormitor realizat din lemn masiv asigură un climat sănătos dormitorului. Hainele pot fi depozitate în mod optim în dulapul spațios, iar comoda poate găzdui lenjeria și astfel, își servește și ea scopul. Lângă pat, noptierele potrivite oferă și ele spațiu de depozitare unui pahar cu apă, ochelarilor, unei cărți, telefonului mobil. În funcție de spațiu și necesități, dormitoarele au paturi de la 90×200 cm și până la dimensiuni duble de 180×200 sau 200×200 cm. Dulapurile din lemn masiv sunt de asemenea, disponibile în diferite dimensiuni.

Dacă dorești un dormitor din lemn masiv în care toate piesele de mobilier să fie coordonate, este recomandat un set complet. Poți alege singur dimensiunea patului și a dulapului. Noptierele sunt deja incluse în fiecare set de dormitor din lemn masiv. În funcție de set, există și o comodă, iar în funcție de dorințele tale, poți extinde acest echipament de bază cu alte piese de mobilier din lemn masiv potrivite, mese de toaletă din lemn masiv cu oglinzi cu rama din lemn natural din seria corespunzătoare.

Mobilă din lemn masiv în diferite stiluri

Cele mai citite articole

Cu mobila din lemn masiv romantică și jucăușă în culoarea albă poți crea un stil rural. Formele curbate și culorile deschise sunt primitoare și contribuie la bunăstare și relaxare. Stilul modern, este mult mai subtil cu liniile sale curate si design simplu. Poți seta evidențieri cu accente colorate. Pe de altă parte, arată atemporal și confortabil în stilul clasic. Datorită culorii sale, mobila din lemn masiv are un aspect cald și este foarte rezistentă.

Ești încă visător și tolănit în patul din lemn masiv și deschizi ochii imediat ce soarele strălucește prin perdele, iar păsările ciripesc. Te uiți de jur împrejurul dormitorului și te simți relaxat și confortabil. Dormitorul tău ar trebui să fie mobilat conform ideilor tale, astfel încât să te simți confortabil acolo. În magazinul online emobdecor.ro există dormitoare complete din lemn adevărat, care sunt coordonate în mod ideal. Fă din dormitorul tău din lemn natural camera preferată pentru odihnă, mai ales după o zi stresantă la serviciu. 

Lemnul masiv a fost întotdeauna unul dintre cele mai importante materiale pentru fabricarea mobilierului. Sunt folosite multe tipuri diferite de lemn, fiecare dintre acestea fiind caracterizat printr-un aspect foarte tipic (culoare, structură) și propriile sale proprietăți specifice. Deoarece lemnul este o materie primă naturală, sunt create întotdeauna piese unice atunci când se realizează mobilă din lemn masiv. Nicio piesă din lemn masiv nu este exact ca alta, deoarece fiecare bucată de lemn este granulată și structurată individual. Împreună cu mobila din lemn masiv, oferi multă naturalețe casei, și acest lucru este unul dintre motivele popularității speciale a acestui tip de mobila din lemn masiv.

Cele mai citite articole

digitalarena