iF Design Award 2022: TCL câștigă premiul pentru design de produs pentru purificatoarele de aer din seria Breeva Pro

iF Design Award 2022: TCL câștigă premiul pentru design de produs pentru purificatoarele de aer din seria Breeva Pro

TCL Electronics, unul dintre principalii jucători din industria TV la nivel mondial și printre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum, a câștigat premiul iF Design Award 2022 pentru design de produs. Distincția a fost acordată pentru cele două purificatoare de aer Breeva Pro 700 Premium și Breeva Pro 400 Premium, apreciate pentru designul remarcabil și filosofia minimalistă.

Seria Breeva Pro va fi disponibilă începând cu luna septembrie 2022, mai întâi în Europa, urmând a fi extinsă și pentru alte piețe spre finalului anului. 

În contextul în care importanța calității aerului din locuințe și a beneficiilor pe care le aduc purificatoarele de aer portabile au crescut semnificativ în majoritatea statelor Europene, cele două dispozitive TCL răspund în mod concret dorințelor reale ale consumatorilor. 

iF Design Award, o recunoaștere a potențialului de inovare și funcționalitate a designului produselor TCL 

De aproape 70 ani, iF Design Award este recunoscut ca un arbitru al calității excepționale și al designului remarcabil. Fiind unul dintre cele mai importante premii în domeniul designului din lume, marca iF este recunoscută la nivel mondial ca reprezentând garanția serviciilor de design impresionante. 

Un juriu independent, format din experți în design de produs renumiți la nivel internațional, a desemnat câștigătorii iF Design Award 2022, evaluând peste 10.700 de produse înscrise în competiție. Evaluarea s-a realizat în baza unui set obiectiv de standarde de evaluare, luând în considerare cinci perspective: idea, forma, funcționalitatea, elementele de diferențiere și impactul produselor. 

„TCL a câștigat iF Design Award, iar acest premiu vine ca o recunoaștere a potențialului companiei de a aduce pe piață un nivel înalt de inovare și funcționalitate prin designului produselor sale. Pe măsură ce compania se extinde și către alte categorii de produse, ne propunem să continuăm să ușurăm și să îmbunătățim viața oamenilor, prin intermediul produselor noastre inteligente și al experiențelor premium pe care acestea le oferă”, a declarat Shaoyong Zhang, CEO al TCL Electronics.

Breeva Pro 700 și 400 Premium: un design minimalist, care se potrivește în orice locuință 

Seria TCL Breeva Pro este o combinație perfectă între stil și funcționalitate, cu un design minimalist, având incorporate tehnologii brevetate de purificare a aerului. Atât Breeva Pro 400 Premium, cât și Breeva Pro 700 Premium, au un design nou, inovativ, cu linii drepte, elegante, și finisaje suple pe lateralele și pe spatele dispozitivelor, care se potrivesc perfect din punct de vedere estetic în marea majoritate a locuințelor și încăperilor.

Breeva Pro 700 și 400 Premium: purificatoarele de aer cu sistemul de filtrare de înaltă performanță breevaShieldTM 

Proiectate pentru încăperi de până la 84 de metri pătrați și 42 de metri pătrați, aceste două purificatoare de aer TCL au o rată de livrare a aerului curat (Clear Air Delivery Rate / CADR) foarte eficientă. 

Mai mult, acestea includ sistemul performant de filtrare în 5 trepte breevaShield TM, inclusiv un filtru TRUE HEPA H13. Eficiența de filtrare a acestuia este mai mare de 99,97% pentru particule de 0,3 μm precum praf, polen, acarieni, bacterii sau PM2,5 (particule fine 2,5). În plus, numeroși anioni negativi sunt generați prin ionizarea cu înaltă tensiune pentru a acumula și a sedimenta particulele minuscule din aer, cu scopul de a proteja consumatorul de toxine și praf, iar razele UV distrug ADN-ul și ARN-ul bacteriilor și microorganismelor pentru a obține efectul de sterilizare.

Cele mai citite articole

Datorită senzorului dublu de înaltă precizie (cu un senzor de praf laser care detectează în timp real concentrația de particule în aerul înconjurător și un senzor VOC pentru a detecta concentrația de compuși organici volatili în aer, precum formaldehida, fumul sau mirosurile provenind de la animale de companie), seria Breeva Pro măsoară continuu calitatea aerului din interior și reglează automat nivelul de purificare. Pentru a asigura o gestionare rapidă și ușoară a dispozitivului, pe panoul de control și pe aplicația TCL Home este afișat un indicator tricolor al calității aerului în funcție de nivelul acesteia în timp real.

Seria Breeva Pro este, de asemenea, foarte silențioasă. Nivelul său de zgomot în modul de repaus este de până la 26 dB, mai mic decât sunetul unei șoapte. În același timp, funcționează cu un consum redus de energie și acceptă stingerea luminii panoului de control pentru a minimiza efectul luminii în timpul perioadelor de repaus.

Aceste purificatoare de aer Breeva pot fi controlate prin aplicația TCL Home pentru a programa curățarea sau pentru a verifica istoricul datelor privind calitatea aerului și durata de viață a filtrului, totul fiind posibil de la distanță și direct de pe un smartphone. Breeva Pro 700 Premium și Breeva Pro 400 Premium sunt, de asemenea, compatibile cu Google Assistant și Amazon Alexa.

Despre TCL

TCL este recunoscut pentru televizoarele de înaltă calitate care garantează o veritabilă experiență cinematografică direct în confortul casei consumatorilor. 

Punând nevoile clienților în centrul activităților de testare și dezvoltare de produs, TCL s-a bucurat în primele luni ale lui 2020 de o creștere impresionantă pe piața globală. În ciuda economiei mondiale fragile, TCL a menținut cifre impresionante de vânzări TV în toată lumea. Numai în primul trimestru al anului 2020 s-au vândut 4,27 milioane de televizoare marca TCL. 

Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. Pe locul al doilea din punct de vedere al volumului de vânzări pe piața globală a televizoarelor, în 2019, potrivit celui mai recent raport Sigmaintell, TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

Contact media

TCL România

Ioana Preoțescu

Email: ioana.preotescu@bright-kite.ro 

Facebook: TCL Europe – The Creative Life / Twitter: @TCL_Europe / Instagram: tcl_europe / YouTube: TCLeuropemovies

Cele mai citite articole

digitalarena