Închiriază mobilierul pentru următorul eveniment și vei avea numai avantaje!

Închiriază mobilierul pentru următorul eveniment și vei avea numai avantaje!

Organizarea de evenimente și sărbători este o sarcină care necesită abilități organizatorice. În primul rând, trebuie să asiguri confortul oaspeților invitați. Sălile și echipamentele acesteia sunt în principal responsabile pentru confortul lor. Cea mai bună soluție este închirierea spațiilor fără mobilier și echipamente pentru evenimente. De ce? Echipamentele pentru catering și evenimente necesare organizării petrecerii de vis pot fi închiriate! Care sunt avantajele unei astfel de soluții?

O gamă largă de mobilier pentru evenimente la un preț atractiv

Închirierea de mobilier pentru evenimente devine un serviciu din ce în ce mai popular. Închirierea de echipamente și mobilier evenimente pentru diverse tipuri de cursuri, festivități, nunți și chiar zile de naștere la domiciliu și zile de nume, alegând dintr-o gamă largă de servicii de catering  este preferată de tot mai mulți oameni. În catalogul firmelor specializate în astfel de servicii, vei găsi tot ce ai nevoie, inclusiv:

  • mese în diferite dimensiuni, forme și culori, inclusiv mese de cafenea, mese de birou și mese de cocktail,
  • scaune restaurant, inclusiv scaune de conferință, scaune pliante și scaune neobișnuite
  • canapele și fotolii
  • seturi luxury , premium, economy sau cocktail, formate din bănci și fotolii matlasate, pentru cele mai elegante evenimente.

Oferta poate fi utilizată de persoane fizice, companii de catering, agenții de evenimente și oricine dorește să închirieze echipamente gastronomice pentru o petrecere sau un eveniment de afaceri.

Proces simplu de închiriere a mobilierului pentru evenimente

Cele mai citite articole

Închirierea mobilierului pentru evenimente este foarte simplă! Acesta este al doilea motiv pentru care ar trebui să profiți de oferta companiei de închiriere. Oricine acceptă reglementările companiei selectate și trimite și confirmă comanda poate utiliza mobilierul pe perioada solicitată. Poți selecta tot ceea ce este necesar pentru organizarea petrecerii din catalog. Dacă echipamentul nu este disponibil, poți alege un înlocuitor propus de compania de închiriere.

Când colectezi echipamentul, verifică starea tehnică a acestuia și semnează documentul de închiriere. Ești obligat să returnezi echipamentul închiriat în perioada specificată în contract, în aceeași stare tehnică ca la data închirierii. Compania poate percepe taxe suplimentare pentru serviciul de transport.

Prețuri competitive pentru închirierea de echipamente pentru catering și evenimente

Avantajul închirierii de mobilier pentru evenimente este și prețul atractiv de închiriere. Nu le cumperi, ci le închiriezi pentru câteva ore sau zile, câștigând cea mai bună valoare pentru bani. Mobilierul este frumos și funcțional și este perfect pentru diferite tipuri de evenimente și sărbători.

Nu trebuie să cauți un loc unde să le depozitezi. După terminarea petrecerii, predai echipamentul. Când organizezi următorul eveniment, folosești din nou oferta de închiriere și mobilezi sala în modul dorit de tine sau de miri, căci aceștia sunt de obicei cei care decid cum își vor amenaja locul unde vor avea parte de cea mai frumoasă petrecere alături de cei dragi.

Cele mai citite articole

digitalarena