La Gala Charity Dinner s-au strans 27.300 de euro

La Gala Charity Dinner s-au strans 27.300 de euro

In cadrul Galei Charity Dinner, care a avut loc marti seara la Palatul Parlamentului, s-au licitat obiecte din colectiile personale ale mai multor vedete de la noi, printre care si un tricou cu autograf al lui Cristi Chivu, cumparat cu 9.000 de euro.

Gala Charity Dinner, cel mai mare eveniment caritabil al anului, a avut loc marti seara, la Palatul Parlamentului si a reusit sa stranga in urma licitatiilor o suma care s-a apropiat de 30.000 de euro, chiar daca bugetul evenimentului s-a ridicat la peste 400.000 de euro.

Scopul evenimentului de pe 3 iulie a fost acela de a strange cat mai multi bani in contul organizatiei umanitare United Way Romania, pentru derularea proiectelor acesteia propuse pentru anul in curs. Printre acestea se afla sprijinirea si reintegrarea sociala si profesionala a persoanelor cu dizabilitati, prevenirea abuzului si violentei domestice, prevenirea abandonului în rândul familiilor sarace sau asistarea persoanelor fara adapost.

Mai multe vedete din Romania si-au adus obiecte personale pe care le-au scos la licitatie. Tenorul José Carreras a vrut sa dea un ajutor si a oferit spre licitatie un stilou pe care este gravat numele sau si data de 3.07.2007, data la care a avut loc actiunea caritabila. Stiloul Watermann este chiar cel cu care a semnat contractul pentru concertul din Romania si a fost cumparat de Ion Tiriac cu 3.000 de euro. Omul de afaceri a mai achizitionat, pentru 2.500 de euro, o gravura semnata de graficianul Marcel Chirnoaga, donata de prezentatorul TV Radu Moraru.

Amalia si Ilie Nastase au donat o sticla de 6 litri cu sampanie, Veuve Clicquot, cu designul etichetei semnat de Emillio Pucci, achizitionata pentru 3.500 de euro de avocata Flavia Teodosiu.

Mihaela Radulescu a adus pentru licitatie un tablou semnat de pictorul Ion Pacea, din colectia personala, cumparat de Laura Cusi de la Chanel România, cu 4.000 de euro.

Fotbalistul Cristi Chivu a pus la bataie o excursie la fabricile Maserati de la Modena, Italia, licitata si cumparata de Mihaela Radulescu cu 2.000 de euro. Vedeta Antena 1 a profitat de prilej si i-a atras atentia lui Tiriac asupra faptului ca nu a invitat-o niciodata la fabricile Mercedes.

Un weekend la hotelul J.W. Marriott, în apartamentul prezidential în care a fost cazat José Carreras, a fost adjudecat de Bogdan Fraedrich si iubita lui, Luminita Anghel, organizatorii evenimentului, pentru
2.000 de euro.

9.000 de euro pentru tricoul lui Chivu

Cele mai citite articole


Tricoul cu autograf al lui Cristi Chivu a fost ultimul obiect pe care amfitrioana Mihaela Radulescu l-a scos la licitatie si care a adus totodata si cea mai mare suma de bani in contul fundatiei. S-a pornit de la 500 de euro, suma licitata de atleta Gabriela Szabo si fotbalistul Ionut Lupescu. Pentru a ridica cât mai mult suma, în momentul în care se ajunsese la 6.000 de euro, Mihaela Radulescu a îmbracat tricoul si a spus: „Cine vrea tricoul sa-l ia de pe mine. Daca ofera cineva 7.000 de euro, îl dau imediat jos”. Cel care a oferit aceasta suma a fost Ion Tiriac. Afacerist din fire, acesta l-a repus în vânzare si a obtinut înca 2.000 de euro de la vedeta TV Malvina Cervenschi, care a promis ca „va sta la loc de cinste”.

    Cele mai citite articole

    digitalarena