Lapte praf Topfer – cum îl alegi pentru bebelușul tău?

Lapte praf Topfer – cum îl alegi pentru bebelușul tău?

Gama de lapte praf Topfer îndeplinește cele mai înalte cerințe de calitate conform celor mai recente cunoștințe științifice în domeniul nutriției. Este produs în conformitate cu standardele Regulamentului european privind producția ecologică. Pentru producerea acestuia este utilizat lapte complet organic și alte ingrediente de origine biologică.

Lapte praf Topfer – Tipuri

Laptele pentru sugari Lactana Bio 1 este utilizat de la nașterea bebelușului până la a 6-a lună. Este special adaptat nevoilor nou-născuților, laptelui organic nutrițional adecvat vârstei cu DHA, acțiune probiotică și origine biologică.

Laptele organic de tranziție pentru sugari de la 6 la 10 luni Lactana Bio 2 este adaptat nevoii crescute de proteine ​​și minerale în acest stadiu de dezvoltare. Conține DHA, ALA și 4 tipuri de bifidobacterii.

Lactana Bio 3 este un lapte praf organic pentru copii mici din luna a 10-a. Conține DHA, ALA, 4 tipuri de bifidobacterii, vitamina D și iod.

Laptele organic de tranziție „Lactana Bio Kinder” este o soluție ideală pentru copilul tău încă din primul an. Oferă vitamine și minerale valoroase precum fierul și iodul. Conține 4 tipuri de bifidobacterii, DHA, ALA. Toate acestea îl fac alimentul lactat ideal pentru copiii de peste 12 luni.

Cele mai citite articole

Laptele organic de capră pentru bebeluși „Lactana Bio Goat Milk 1” – îl poți folosi de la nașterea bebelușului până în a 6-a lună. Este special adaptat nevoilor nou-născuților, potrivit vârstei lor, laptelui matern cu DHA și originii biologice.

Laptele de capră organic de tranziție pentru sugari după a 6-a lună „Lactana Bio Goat Milk 2” este adaptat nevoii crescute de proteine ​​și minerale în acest stadiu de dezvoltare. Este potrivit pentru vârsta lor, cu un conținut de DHA, ALA și origine biologică.

Dacă alăptarea nu este posibilă, Lapte praf Topfer este potrivit

Dacă alăptarea nu este posibilă, Lactana Bio Pre este potrivit pentru hrănirea copiilor de la naștere până la sfârșitul vârstei biberonului. De asemenea, este potrivit atunci când laptele matern nu este suficient. Datorită combinației de culturi bifide valoroase și acizi grași polinesaturați cu lanț lung, laptele praf Lactana Bio Pre este bine tolerat, îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și îndeplinește cele mai recente descoperiri nutriționale.

Tehnologia modernă, sistemele de măsurare și control extrem de sensibile, cele mai înalte cerințe igienice, satisfac în permanență cerințele de înaltă calitate ale clienților, utilizând toate posibilitățile tehnice. Nu numai că se respectă standardele stricte de siguranță, ci și produsele ecologice poartă sigiliile organice Bio. După verificări periodice și detaliate, aceste sigilii sunt o dovadă de fiecare dată, că în conținutul laptelui praf există doar cea mai înaltă calitate organică.

Lapte praf Topfer – formula specializată

Dacă bebelușul tău suferă de tulburări digestive frecvente combinate cu plâns puternic, o formulă specializată poate ajuta la ameliorarea acestei afecțiuni.

Formula specializată de lapte praf Topfer are o compoziție specială care reglează digestia, slăbește scaunele și, prin urmare, poate ajuta la flatulență și constipație. Medicul pediatru îți poate spune dacă formula specială Topfer este adecvată. Formulele specializate trebuie administrate numai sub supraveghere medicală. Conține proteine ​​cu structură neschimbată și, prin urmare, nu trebuie administrat copiilor cu risc de a dezvolta alergii în prima jumătate a vieții. Conform recomandărilor oficiale, bebelușii cu risc de a dezvolta alergii trebuie hrăniți numai cu lapte matern și / sau proteine​​hidrolizate.

Cele mai citite articole

digitalarena