Magazin online cu arme airsoft pentru sport si distractie

Magazin online cu arme airsoft pentru sport si distractie

Airsoft este numele dat armelor relativ slabe care trag gloante de plastic de 6 mm cu o oarecare presiune a aerului. Daca energia botului este de maximum 0,5 jouli, airsoftul nu este supus legii armelor si poate fi vandut liber. Armele de airsoft sunt acum un hobby foarte popular. 

Printre client sunt inclusi colectionari, jucatori de echipa si jucatori MilSim. Replicile armelor reale pentru jocurile airsoft si accesoriile corespunzatoare sunt foarte extinse si le poti gasi in magazinul online Dakka

Armele airsoft sunt de obicei vandute ca replici ale armelor reale. Replicile adevarate sunt construite sub licenta de la producatorul de arme. Acesta este singurul mod prin care armele airsoft pot arata la fel de asemanatoare cu modelele lor. Armele Airsoft sunt disponibile cu diferite unitati.

Tipuri de arme airsoft de la Dakka

Armele airsoft au un sistem de presiune cu arc, care sunt armate manual. Pentru acest mecanism simplu nu sunt necesare nici gaz, nici baterii.

Armele airsoft electrice sunt alimentate de un motor electric. Prin urmare, ai nevoie de baterii reincarcabile special pentru arme airsoft. Mecanismul actionat electric tensioneaza arcul, care este tensionat manual cu presiune manuala. 

Cele mai citite articole

In principiu, mecanica actionata electric, permite si focul continuu, adica tragerea complet automata cu un pistol airsoft. Acest lucru este, de asemenea, permis atata timp cat airsoft-ul nu intra sub incidenta legii armelor – adica produce energie de pana la un maxim de 0,5 jouli. Astfel de arme de airsoft se numesc AEG (Automatic Electric Gun) si le poti gasi in magazinul online Dakka.

Armele cu gaz airsoft sunt actionate cu gaz airsoft. Rezervorul de benzina din magazie este umplut ca o bricheta cu gaz. Se poate face o distinctie intre aceste arme airsoft cu gaz in functie de gazul utilizat, blowback (GBB) si non-blowback (NBB). Armele GBB simuleaza reculul. Acest lucru face ca fotografierea cu GBB sa fie mai realista. In principiu, pistoalele airsoft cu CO 2 functioneaza ca airsoft pe gaz, dar sunt umplute cu capsule de CO 2 pentru a creste presiunea.

Armele airsoft sunt folosite pentru tir sportiv precis, precum si pentru jocurile de airsoft pe terenurile de joc. Toate tipurile de arme din magazinul Dakka sunt disponibile ca arme airsoft. Sunt oferite atat pusca de vanatoare clasica, cat si pusca de lunetist. Chiar si carcasele concepute pentru a arata ca niste arme care au jucat in aventuri spatiale populare pe marele ecran, vor gazdui arme airsoft obisnuite. 

Gloantele pentru arme airsoft se numesc BB. Bilele de calibrul 6 mm sunt in mare parte din plastic. Exista si BB-uri acoperite cu metal sau aluminiu. Cu toate acestea, BB-urile organice realizate din material biodegradabil sunt foarte populare. 

Cea mai importanta diferenta din punct de vedere tehnic, este greutatea bilelor de airsoft. Greutatea bilelor determina proprietatile balistice. Astfel, greutatea glontului airsoft determina adecvarea acestuia pentru arme airsoft de diferite forte si pentru tragerea la distante diferite. 

Cele mai citite articole

digitalarena