Modele de pantofi care nu trebuie să lipsească din bagajul tău de vacanță

Modele de pantofi care nu trebuie să lipsească din bagajul tău de vacanță

Dacă ți-ai ales deja destinația ideală de vacanță iar biletele de avion sunt cumpărate, nu-ți mai rămâne decât să te ocupi de pregătirea bagajului. În afară de articolele vestimentare, accesorii și produse cosmetice, ai nevoie și de câteva perechi de pantofi, care să-ți ofere confort în zilele de relaxare.

Știi care sunt perechile de încălțăminte care nu trebuie să-ți lipsească din bagaj pentru concediu? Ai în vedere recomandările noastre, din articolul care urmează!

Pantofi sport

Aproape că nu există încălțăminte mai comodă pentru vacanță decât cea sport. Indiferent dacă alegi sneakers sau teniși, ambele variante sunt extrem de versatile și se potrivesc atât cu rochii și fuste, cât și cu pantaloni sau jeanși. Achiziționează o pereche de adidași noi de la Puma, pe care să-i incluzi în bagaj și alege și o pereche de teniși monocolori, care să se potrivească cu orice articol vestimentar. La fel de potriviți sunt și adidașii cu talpă înaltă, supradimensionată, alegerea perfectă pentru o plimbare de dimineață.

Pantofi cu toc

Deși concediul înseamnă relaxare, nu înseamnă că nu poți purta și o pereche de pantofi cu toc. În cazul în care vacanța ta include și seri romantice la o terasă sau ieșiri în club, trebuie să pui în bagaj și o pereche de sandale cu toc elegante sau pantofi stiletto.

Desigur, nu este indicat să mergi să te plimbi sau să vizitezi locuri noi încălțată cu asemenea modele, pentru că te vor incomoda în timpul mersului și-ți vor cauza dureri de spate.

Sandale comode

Din fericire, există numeroase modele de sandale din care poți alege, astfel încât să-ți garanteze confortul în zilele de vacanță. În afară de sandalele cu toc, pe care să le porți seara în oraș, alege și o pereche de sandale comode, joase, pe care să le încalți rapid dimineața.

Cele mai citite articole

Optează pentru modele de calitate, din piele, care să nu se rupă dacă mergi mult pe jos în concediu. Dacă nu știi ce culori să alegi sau te temi că nu se vor asorta cu hainele din bagaj, achiziționează sandale negre, maro sau albe, pentru a nu da greș.

Espadrile

Cauți o altă pereche comodă de încălțăminte pe care s-o iei cu tine în vacanță? Espadrilele reprezintă alegerea ideală, mai ales dacă vrei să vizitezi numeroase obiective turistice sau vrei să mergi pe jos.

Poartă espadrile în modelele preferate dar alege variante comode. Nu vei vrea să-ți strici sejurul din cauza unei perechi incomode de pantofi, de aceea ai nevoie de espadrile cool, cu talpă joasă.

Șlapi

Vrei să mergi la plajă în vacanță? Include în bagaj și o pereche de șlapi! Acest tip de încălțăminte nu este potrivit doar pentru plajă, ci pot fi încălțați și seara, la plimbare sau la terasă.

Totuși, dacă ieși în oraș, este recomandat să porți șlapi deosebiți, din piele, pe care îi poți accesoriza cu elemente deosebite. În acest mod, șlapii pot înlocui cu succes o pereche de sandale. Dacă te simți comod în șlapi, sunt o alegere foarte bună și practică pentru vacanță, indiferent de locul în care mergi.

Modelele de încălțăminte pe care să le iei cu tine în vacanță pot varia, în funcție de locurile în care mergi. Ține cont de destinația aleasă, ca să știi ce tip de încălțăminte să porți. Pantofii sport reprezintă o varianta ideală, oricare ar fi alegerea ta.

Cele mai citite articole

digitalarena