Noua investiție a Carmistin, un abator de porcine în județul Olt, va crea peste 800 de locuri de muncă, anunță președintele Iustin Paraschiv

Noua investiție a Carmistin, un abator de porcine în județul Olt, va crea peste 800 de locuri de muncă, anunță președintele Iustin Paraschiv

Iustin Paraschiv, președintele Grupului Carmistin, anunță o investiție majoră menită să stimuleze economia și ocuparea forței de muncă în județul Olt – un abator modern de porci.

Abator de porci modern – un impuls pentru economia regională

Într-un efort de a revitaliza economia locală și de a crea noi oportunități de angajare, Grupul Carmistin a decis să investească într-un abator de porcine ultramodern în județul Olt. Conform declarațiilor președintelui Iustin Paraschiv, această investiție va genera sute de locuri de muncă noi în comunitate.

Investiția va fi realizată în județul Olt și va consta în construirea unui abator modern cu o capacitate de procesare de sute de mii de capete anual. Abatorul va fi echipat cu cele mai moderne echipamente și tehnologii, asigurând calitatea și eficiența proceselor de prelucrare a cărnii de porc. Având o capacitate mare de producție, abatorul va deservi atât piața internă, cât și pe cea internațională, consolidând poziția Grupului Carmistin pe piața globală.

Această investiție va aduce un impuls economic semnificativ în regiunea Olt, oferind perspective de creștere și dezvoltare pe termen lung. Bazată pe angajamentul pentru calitate și sustenabilitate, investiția în abatorul de porcine promite să devină un pilon al economiei locale și un factor de progres pentru întreaga comunitate.

Linia de porci a grupului Carmistin – carne de calitate superioară pentru consumatori

Cele mai citite articole

Grupul Carmistin se remarcă în industria agroalimentară prin calitate, inovație și angajament față de comunitate. Fiecare etapă a procesului de creștere și îngrijire a porcinelor este realizată cu atenție la detalii și un angajament ferm față de bunăstarea animalelor. Cu sute de mii de porci crescând sub supravegherea atentă a specialiștilor, fiecare produs garantează calitatea și sănătatea superioară.

Grupul Carmistin este mereu în căutarea celor mai noi tehnologii și practici agricole pentru a asigura o creștere optimă a animalelor. Angajamentul față de comunitate și mediu este integrat în fiecare aspect al activității lor, contribuind la prosperitatea comunităților și protejând resursele naturale prin reducerea impactului asupra mediului.

Alte linii de business ale Carmistin

Cu o prezență puternică în industria agroalimentară din România, Grupul Carmistin, condus de Iustin Paraschiv, se distinge prin diverse linii de business care acoperă întregul proces de producție și procesare a cărnii:

  • Linia de Pui – Sub brandul La Provincia, Grupul Carmistin a câștigat inimile pasionaților de gătit și gurmanzilor, promovând ideea că puiul este o alegere excelentă pentru preparatele culinare de calitate.
  • Linia de Vită – Cu metode și tehnologii de creștere și îngrășare a tineretului taurin constant perfecționate, Grupul Carmistin asigură un standard ridicat al calității în fiecare etapă a producției.
  • Linia de Agricultură și Furaje – Gestionând propriile terenuri agricole, Grupul Carmistin își asigură o sursă constantă și de înaltă calitate a furajelor necesare pentru animalele sale.
  • Energie verde – Grupul Carmistin este într-o continuă căutare de soluții pentru asigurarea securității energetice.

Prin fiecare linie de business, Grupul Carmistin, sub conducerea președintelui Iustin Paraschiv, introduce branduri diverse în industria cărnii, acoperind o gamă largă de preferințe ale consumatorilor. Cu un accent puternic pe inovație și evoluție, Grupul Carmistin își propune să devină una dintre cele mai mari companii din piața agroalimentară românească, prin performanță financiară și dezvoltarea capacităților de producție.

Cele mai citite articole

digitalarena