Oferte last minute Sharm El Sheikh

Oferte last minute Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh este o stațiune populară în Egipt, cu o infrastructură turistică bine dezvoltată. Aproape toate hotelurile au piscine, baruri, restaurante și o echipă de animatori profesioniști. În hotelurile de pe a doua coastă, turiștilor li se oferă un serviciu de transfer pe plajă. Stațiunea este situată în sudul peninsulei și este spălată de apele Mării Roșii. Pe site-ul nicotravel.ro poți găsi oferte last minute Sharm El Sheikh avantajoase. 

Sharm El Sheikh este principala stațiune egipteană din Asia și renumita capitală a scufundărilor în Marea Roșie. Aici toată lumea poate alege un hotel pe placul său, indiferent de stele și costuri. Oaspeții se vor bucura de condiții excelente de scufundări, de o viață activă în club și de situri istorice menționate în Biblie. Sharm El Sheikh este situat în sudul Sinaiului. Zona stațiunii include cinci zone situate de-a lungul lanțului de plaje.

Ce să faci în Sharm El Sheikh?

Poți face un pelerinaj la Muntele Moise, unde, conform Bibliei, profetul a primit cele 10 porunci, și de asemenea, poți urmări răsăritul peste Muntele Sinai.

Poți vizita prima mănăstire creștină din lume, care este dedicată Sfintei Ecaterina, și de asemenea, poți vedea tufișul care arde.

Poți plonja în viața de noapte activă și în cele mai bune discoteci: Black House, Le Pacha, Smash, Hard Rock.

Cele mai citite articole

Poți vedea nave scufundate și frumusețea naturală a mării adânci.

Districtele Sharm el-Sheikh

Districtele Sharm el-Sheikh sunt următoarele:

  • Golful Naama este cel mai vechi cartier cu hoteluri de diferite categorii și o promenadă cu divertisment și magazine.
  • Golful Nabq este o zonă cu creștere rapidă vizavi de locul preferat pentru scafandri – Insula Tiran.
  • Ras Um El Sid – cunoscut pentru varietatea vieții subacvatice. Aici este situat cel mai luxos hotel din Sharm.
  • Sharm El Maya este renumit pentru plajele sale cu nisip. Este recomandabil să te plimbi prin orașul vechi, unde poți face cumpărături bugetare în același timp. Piața fructelor este, de asemenea, interesantă. Aici navele merg de la Sharm el Maya la Ras Mohammed.
  • Golful rechinilor este o zonă destul de nouă, cu un recif frumos și hoteluri de primă clasă.

Plajele din Sharm El Sheikh

Când îți planifici vacanța în Sharm El Sheikh, studiază cu atenție site-ul nicotravel.ro cu oferte last minute Sharm El Sheikh și informațiile despre plajă. De multe ori, coralii se apropie de țărm, astfel încât pontoanele sunt instalate deasupra lor. În orice caz, merită să îți achiziționezi papuci de înot speciali. Aici poți descoperi plaja nisipoasă, plaja de corali și plaja nisip și corali. 

Plaja nisipoasă

Sharm el-Maya are plajele de nisip obișnuite, cu o bandă largă de apă puțin adâncă și o intrare ușoară în apă. În Golful Naama, plajele sunt parțial nisipoase. Zonele separate marcate cu geamanduri sunt eliberate de corali și poți intra în siguranță acolo fără încălțăminte.

Plaja Coral

Hadaba, Shark’s Bay, Nabq sunt zone noi cu plaje de corali care aparțin zonei protejate.

Golful rechinilor are ape limpezi și găzduiește multe vieți marine. La pontoane poți coborî în apă. Există mai multe zone de apă puțin adâncă pentru copii, marcate cu geamanduri, fără corali.

Cele mai citite articole

digitalarena