Pentru ce poti obtine consultanta in cadrul GVA Industriale

Pentru ce poti obtine consultanta in cadrul GVA Industriale

Consultanta in cadrul unei firme de inchirieri spatii industriale este importanta atat pentru cel care inchiriaza, cat si pentru cel care ofera proprietatea spre inchiriere. Consultanta asigura o baza de cunoastere si de experienta. GVA Industriale ofera spatii de inchiriat pentru firme mici si mari, daruind consultanta pe tot parcursul procesului de decizie si inchieiere a contractelor. Aceste spatii industriale sunt pretabile pentru dezvoltarea afacerilor din orice domeniu, avand suprafete diferite si conditii diverse. Iata importanta consultantei firmei in diverse tipuri de actiuni posibile:

  1. Consultanta pentru identificarea de terenuri pentru dezvoltare

GVA Industriale ofera consultanta pentru identificarea de terenuri pentru dezvoltare. Orice firma care are nevoie de un spatiu pentru evolutie si extindere, poate sa beneficieze de consultanta. Firma are experienta de peste 27 de ani in acest domeniu, avand cunostinte avansate in aceasta arie. De aceea este necesara contactarea firmei pentru a putea obtine aceasta consultanta pentru terenuri.

  • Consultanta pentru inchirierea de spatii industriale

Inchirierea spatiilor industriale se poate realiza conform unor criterii care sa sustina intreg procesul de alegere. Consultanta in acest caz poate sa aduca avantaje atat pentru cei care inchiriaza, cat si pentru cei care ofera spatiile respective. Constractele pot avea diverse clauze si nevoile fiecarui proprietar pot sa fie diferite. De aceea consultanta in acest domeniu poate ajuta in inchieierea unor contracte potrivite, care sa fie multumitoare de ambele parti.

  • Consultanta pentru extinderea sau restrangerea spatiului industrial inchiriat

Cele mai citite articole

Exista situatii in care firma are nevoie de o extindere a unui spatiu datorita situatiei nefunctionale din prezent. Acest lucru are implicatii multiple. Intreg sistemul de functionare anterior poate sa fie schimbat, iar consultanta din partea unei firme care are o baza de cunoastere consistenta, poate sa faca o diferenta. Acelasi lucru este prezent si in cazul restrangerii spatiului industrial inchiriat. Nevoile celor doua parti implicate trebuie sa fie auzite si luate in considerare.

  • Consultanta pentru renegocierea chiriei

Renegocierile de contract sunt importante pentru bunul mers al unei evolutii in firma. Motivele pentru care se intampla acest lucru sunt diferite, insa este important ca ele sa fie luate in calcul. Renegocierile trebuie sa urmeze anumiti pasi, iar firma GVA Industriale poate sa ii prezinte in cadrul consultantei.

  • Consultanta pentru negocierea conditiilor de parasire a spatiului

Exista situatii in care firmele trebuie sa paraseasca spatiul industrial inchiriat. Negocierile care sunt prezente in cadrul acestor incheieri de contracte, sunt uneori dificile. De aceea consultanta este un pas important pentru a putea gestiona situatiile de consflict care pot sa apara. De asemenea sunt luate in calcul pentru a putea maximiza profitul ambelor parti.

Cele mai citite articole

digitalarena