Pui sănătoși LaProvincia

Pui sănătoși LaProvincia

Producătorii de frunte de furaje compuse își îmbunătățesc în mod constant produsele, astfel încât clientul să își poată hrăni păsările doar cu furaje compuse, premixuri, concentrate de cea mai bună calitate. LaProvincia înțelege cât de importantă este calitatea pentru toți consumatorii. LaProvincia este un furnizor conștiincios de carne de pui din crescătoria proprie și se străduie întotdeauna să ofere clienților o gamă de produse și servicii de cea mai înaltă calitate. Studiind în detaliu piața agroalimentară, sunt foarte familiarizați cu ea, și cunosc atât avantajele, cât și dezavantajele produselor din carne de pui. De asemenea, monitorizează constant noile tendințe în dezvoltarea bazei de hrană pentru păsări. De aceea îți prezintă doar cele mai bune specialități, cum ar fi o jumătate de pui grill, 2 jumătăți de pui grill, pui întreg grill, aripi de casă, mușchiuleț din piept de pui, piept de pui cu os, piept de pui fără os, pulpe inferioare de pui și pulpe superioare cu os, pulpe de pui cu os anatomică, ficat de pui, pipote și inimi de pui.

Cea mai bună alegere pentru familia ta

Cele mai citite articole

Gama largă de produse, de la specificații tehnice moderne la cele clasice, vor atrage atât cumpărătorii cei mai exigenți, cât și pe cei care doresc produse agroalimentare de înaltă calitate la un preț scăzut. În fiecare an, gama LaProvincia se extinde constant. Astăzi sunt gata să îți ofere cele mai bune produse din carne de pasăre. Puii sunt întotdeauna hrăniți cu furaje de înaltă calitate și dovedite, astfel încât să aibă o creștere optimă în greutate și o producție ridicată de ouă. Când cumperi pui, visezi la o carne fără aromă sintetică și la supă de pui fără cel mai mic indiciu de substanțe chimice. În același timp, puii sunt, probabil, cea mai pretențioasă pasăre, care este dificil de crescut fără antibiotice și alte medicamente. Greu, dar posibil. Managerii LaProvincia au colectat rețete vechi pentru prevenirea și tratarea bolilor de pui, exclusiv cu ajutorul plantelor și a diverselor metode și tehnici ale bunicii, fără a recurge la substanțe chimice. Ierburile și metodele medicinei veterinare tradiționale sunt totuși mai potrivite pentru prevenire, decât pentru un tratament potrivit pentru bolile infecțioase grave. În cele mai multe cazuri, „rețetele bunicii” ajută păsările să rămână sănătoase și de asemenea, fac față unor anumite afecțiuni.

Marca LaProvincia

Marca LaProvincia are perspective și ambiții mari de a prelua o poziție de lider. Depun multă muncă, energie și entuziasm în afacerea lor pentru a ajunge la standardul pe care și l-au stabilit. Dar principalul lor avantaj nu sunt nici măcar resursele materiale, ci convingerea adevăratei valori a afacerii lor. Exclud orice compromis cu conștiința și sunt pregătiți să fie responsabili pentru rezultat. La urma urmei, principalul motor și motivator al întregului proces, este ideea de a crea un produs sănătos, util și sigur pentru întreaga familie – carnea de pui, care nu conține substanțe nocive, antibiotice, tot ceea ce fiecare dintre noi nu i-ar da niciodată copilului. Această idee, acest perfecționism este prezent în orice: de la misiune la un produs sănătos.

Cele mai citite articole

digitalarena