Sfaturi pentru proiectarea garajului dvs.

Sfaturi pentru proiectarea garajului dvs.

Indiferent dacă garajul dumneavoastră este atașat sau detașat, este important ca designul să completeze stilul arhitectural al casei dumneavoastră și să se potrivească nevoilor dumneavoastră și ale familiei dumneavoastră. Iată câteva sfaturi simple pentru a vă ajuta să vă proiectați noul garaj, astfel încât să își păstreze valoarea și funcționalitatea în anii următori:

În primul rând, trebuie să decideți la ce doriți să folosiți garajul, în afară de adăpostirea mașinilor dumneavoastră. Doriți să aveți o cantitate substanțială de spațiu de depozitare pentru obiectele dvs. de agrement și de sezon? Doriți să aveți un atelier? Aveți nevoie de un birou acasă? Plănuiți să puneți în garaj aparate precum un dispozitiv de eliminare a gunoiului sau frigidere suplimentare? Doriți un spațiu de locuit suplimentar, cum ar fi o suită la etajul doi sau un apartament deasupra garajului?
Odată ce ați decis cum vă veți utiliza noul garaj, atunci veți putea determina dimensiunea adecvată a garajului dumneavoastră. Gândiți-vă la viitor, pentru că cel mai probabil veți avea un vehicul suplimentar sau o rulotă pe care să o depozitați.

Majoritatea planurilor de casă vă oferă posibilitatea de a alege dacă doriți un garaj atașat sau detașat și dacă doriți o intrare prin față, prin spate sau laterală. Majoritatea garajelor atașate au trei puncte de intrare: ușa garajului, o intrare interioară în casă și o ușă din spate. Unul dintre principalele considerente pe care trebuie să le luați în considerare atunci când decideți amplasarea garajului este cât de convenabil este pentru dvs. și familia dvs.

Poate că garajul dvs. nu se află pe primul loc în topul camerelor de mobilat, dar poate deveni cu ușurință cea mai dezordonată zonă din noua dvs. casă. Accesoriile simple, cum ar fi dulapurile, mesele de lucru, băncile, rafturile și rafturile, vă pot organiza rapid. Asigurați-vă că articolele pe care le alegeți sunt suficient de durabile pentru a rezista la intemperii și la utilizarea și abuzul zilnic.

Dacă intenționați să petreceți timp prețios lucrând în garaj, atunci este o idee bună să alegeți un iluminat adecvat, deoarece majoritatea garajelor au acces limitat la lumina naturală.

Cele mai citite articole

Acestea sunt doar sfaturi și orientări de bază pentru a vă ajuta să vă proiectați garajul.

Avem o selecție excelentă de planuri de garaj gata de construcție, care pot fi și personalizate.

Sfat de proiectare

Asigurați-vă că nu neglijați securitatea și confortul atunci când vă construiți noul garaj, mai ales în cazul unui garaj atașat. Un garaj atașat oferă o intrare suplimentară în casa dvs. și ar trebui să fie protejat de același echipament de securitate pe care îl folosiți pentru noua dvs. casă.

Majoritatea companiilor producătoare de uși de garaj oferă produse care fac din deschiderea și închiderea ușii de garaj un proces simplu, dar sigur. Dacă aveți preocupări cu privire la siguranța și securitatea garajului dumneavoastră, asigurați-vă că vă consultați cu antreprenorul dumneavoastră și că vă faceți temele atunci când alegeți o ușă de garaj.

Sursa: Naked url

Cele mai citite articole

digitalarena