Sfaturile lui Silberstein l-au salvat si pe premierul israelian

Sfaturile lui Silberstein l-au salvat si pe premierul israelian

Sfaturile lui Silberstein l-au salvat si pe premierul israelian

Premierul israelian Ehud Olmert a supravietuit si celor trei motiuni de cenzura depuse de opozitie. Sfaturile pe care Olmert le primeste de la consilierul sau Tal Silberstein, acelasi care se ocupa de retetele pentru Tariceanu, se dovedesc eficiente.

Cele mai citite articole

Este spectaculoasa ultima victorie a premierului israelian Ehud Olmert. Suta de mii de manifestanti care i-au cerut demisia in strada, saptamåna trecuta, adversarii politici care ii cer sa plece, in frunte cu ministrul de externe Livni, au culminat cu respingerea de catre Knesset a celor trei motiuni de cenzura depuse de Opozitie. Sfaturile pe care Olmert le primeste de la consilierul sau Tal Silberstein, acelasi care se ocupa de retetele pentru Tariceanu de la Bucuresti, sunt nu numai scumpe, dar si eficiente. Cel putin pe termen scurt.

Deputatii din Knesset au respins cele trei motiuni de cenzura pe care Opozitia de la Tel Aviv le-a prezentat impotriva premierului Ehud Olmert la o saptamana dupa publicarea integrala a raportului Winograd. Raportul critica dur modul in care au fost conduse oper
atiunile de razboi de vara trecuta, in Liban. Motiunile – depuse de Likud (dreapta), Partidul national religios (extrema dreapta) si Meretz (stanga laica) – au fost respinse cu o majoritate de 62 de voturi, fata de 28 de voturi impotriva. Noua deputati s-au abtinut si sapte exponenti laburisti – al doilea partid din coalitia de guvernare, nu au vrut sa fie prezenti in momentul votului. Premierul Olmert si ministrul laburist al apararii Amir Pertz sunt supusi la numeroase presiuni, dar pana acum au reusit sa reziste. Pana acum.

Cele mai citite articole

digitalarena