Table interactive pentru salile de clasa

Table interactive pentru salile de clasa

O tabla interactiva este o placa electronica alba care este conectata la un computer si un proiector. Proiectorul proiecteaza aplicatiile computerizate pe tabla alba. Tehnologia sa, la randul sau, face posibila accesarea tuturor functiilor computerului, atingand tabla interactiva cu degetele sau markere speciale.

Sunt, ca sa spunem asa, tablete in format mare. Datorita valorilor de luminozitate si contrastelor mai bune, imaginea este clar vizibila chiar si in lumina directa a soarelui si nu exista umbre. Recalibrarea enervanta a proiectorului nu mai este necesara si nici costurile pentru proiectoare.

Table interactive pentru scoli

Decizia pentru alegerea unui model ar trebui, pe cat posibil, sa fie luata in unanimitate, daca este vorba despre scoli. Nimic nu este mai confuz decat sa existe tablele interactive cu tehnologie diferita intr-o scoala. Diferitele functionalitati reprezinta o problema. Tabla interactiva este o tabla cu multe functii. Tabla electronica combina functii care anterior trebuiau indeplinite de mai multe dispozitive. Pot fi folosite ca si table obisnuite, deoarece poti scrie pe ele ca si pe tablele clasica, daca ai un marker special in loc de creta. Pot fi alese diferite culori ale markerelor si se pot face evidentieri sau desene. De asemenea, tabla interactiva pe care o poti cumpara de pe site-ul https://www.absolutoffice.ro/table-interactive/ poate fi stearsa si poate fi scrisa din nou. Pot fi afisate fundaluri precum linii, tabele, puncta etc.

Cele mai citite articole

Nota scrisa de mana poate fi usor convertita intr-un text digital. Recunoasterea scrisului de mana include si numere si formule. Alternativ, este, de asemenea, posibil sa utilizezi o tastatura (conectata sau afisata). Imaginile, fotografiile, videoclipurile, linkurile pe care se poate face clic si fisierele audio, pot fi integrate fara a provoca o pauza in lectie. Lectiile pot fi astfel, mult mai dinamice, iar notele pot fi ulterior sortate, copiate sau mutate. Ca rezultat, notele si imaginile de pe tabla sunt mai clare. Imaginile de pe  tabla pot fi salvate si transmise elevilor sau pot fi tiparite.

Functiile mentionate fac parte din dotarea de baza a tablelor interactive pe care le poti cumpara de pe site-ul https://www.absolutoffice.ro/table-interactive/ . Mult mai mult este posibil cu software special si materiale de lucru, pentru subiecte individuale. Poti de exemplu, afisa hartile fie ca harti fizice sau politice sau poti afisa date precum populatia, numele oraselor sau raurilor. In scoli, tablele interactive, in combinatie cu un computer, poate inlocui diapozitivele, un video si DVD pentru redarea imaginilor si a materialelor de film. In plus, poate face prezentarile mai colorate si mai variate.

Tabla interactiva inlocuieste retroproiectoarele

Lumina de zi sau retroproiectorul combina mai multe avantaje: proiectia materialului pregatit pe diapozitive sau proiectia rezultatelor si lucrarile realizate in cadrul lectiei pe diapozitive. Datorita markerelor care pot fi sterse, pot fi completate cu componente noi. De exemplu poti completa golurile in textul de pe tabla sau poti eticheta imaginile.

Cele mai citite articole

digitalarena