Tipuri de oferte de energie electrica propuse de CEZ Vanzare. Ce avantaje ofera?

Tipuri de oferte de energie electrica propuse de CEZ Vanzare. Ce avantaje ofera?

CEZ Vanzare este una dintre companiile de incredere din Romania, care se ocupa de furnizare de energie electrica, dar si de furnizare de gaze, punand la dispozitia consumatorilor o gama larga de oferte din care pot alege. Atat clientii casnici, cat si cei non-casnici au posibilitatea de a studia ofertele pe care le au la dispozitie si de a le alege pe cele care considera ca le sunt potrivite.

Produse perfecte pentru acasa

O categorie extrem de cautata de produse perfecte pentru acasa este cea formata din ofertele pentru clientii casnici. De exemplu, cei care opteaza pentru produsul CEZ Verde, care le asigura energie regenerabila, pot contribui in mod activ la incetinirea procesului de incalzire globala prin reducerea emisiilor poluante eliminate in atmosfera. Mai mult, calitatea vietii creste si asigura un viitor sustenabil. Cu cat mai multi romani beneficiaza de energie regenerabila, cu atat mai mult ii pot indemna si pe alti oameni sa faca acelasi lucru.

Pe langa produsul cu 100% energie verde, CEZ Vanzare dispune si de alte oferte pentru clientii casnici. Printre acestea se numara pachetul cu asistenta tehnica de urgenta inclusa, precum si un pachet mai complex, care presupune inclusiv asistenta tehnica pentru sistemul de canalizare, sistemul termic ori interventii de urgenta din partea unui lacatus sau a unui tamplar.

Cele mai citite articole

Energie pentru clientii non-casnici

Clientii non-casnici pot beneficia de produse excelente si cand vine vorba despre energia electrica. La fel ca persoanele fizice, cele juridice pot alege dintre mai multe variante. Esential este insa ca oamenii sa isi puna nevoile foarte bine in balanta, sa aiba cel putin o idee estimativa despre pretul energiei electrice pe care urmeaza sa o foloseasca si sa solicite firmei acreditate o oferta de energie electrica cat mai buna, care sa fie in conformitate cu toate aceste elemente.

Flexibilitate

Flexibilitatea este un element cheie, definitoriu pentru pachetele pe care CEZ Vanzare le ofera publicului larg. In loc sa puna la dispozitia romanilor doar produse standard, fixe, care nu pot fi modificate, compania prefera sa vina in sprijinul consumatorilor, sa ii asculte si sa le oferte solutii moderne si interesante de care sa se bucure.

Alegand cu multa grija produsele de care au nevoie acasa ori la birou, oamenii se pot bucura pe termen lung de cele mai bune conditii. Utilitatile sunt esentiale pentru o viata placuta, mai ales atunci cand sunt gandite in concordanta cu necesitatile consumatorilor.

Cele mai citite articole

digitalarena