Tot ce trebuie sa stii despre Fast&Fixed

Tot ce trebuie sa stii despre Fast&Fixed

Tehnica Fast & Fixed reprezinta o abordare revolutionara, ultra-eficienta, dezvoltata si perfectionata pe parcursul unui deceniu, care va va permite o reabilitare orala rapida si totala prin atasarea a doar patru implanturi dentare din titan, in ambele maxilare, printr-o procedura prietenoasa, nedureroasa si de scurta durata, care implica un grad minim de invazie. 

Un prim pas in aceasta tehnica este crearea unei imagini tridimensionale a maxilarului cu ajutorul unui program informatic si apoi simularea instalarii implanturilor virtuale in reprezentarea 3D a maxilarului dumneavoastra pentru a va asigura de acuratetea operatiei pe care urmeaza sa o faceti.

Urmatorul pas in realizarea implantului dentar fast and fixed este introducerea de implanturi fizice. Aceste implanturi formeaza baza puntii dentare, permitand montarea unui set de dinti ficsi, complet similari cu dintii naturali. 

Aceasta tehnica stabilizeaza nivelul masei osoase, mentinand in acelasi timp igiena si sanatatea maxilarelor. Prin inclinarea la un unghi de 45 °, cele doua implanturi posterioare Fast & Fixed permit fixarea unui set de dinti chiar si la pacientii fara oase, fara a fi nevoie de transplant osos. 

Cele mai citite articole

Fie ca v-ati pierdut dintii, fie ca dintii sunt atat de deteriorati incat riscati sa ii pierdeti in curand, aceasta metoda de tratament este recunoscuta ca fiind cea mai eficienta in materie de punti protetice fixe.

Rezultatul va ofera o dantura fixa care nu se poate desprinde, oferindu-va un aspect natural care nu poate fi distins de dintii naturali. Cu alte cuvinte, veti avea un zambet natural nou si frumos

De ce recomandam si care sunt beneficiile tehnologiei Fast & Fixed

Fie ca va lipsesc dintii, fie ca starea lor este atat de precara incat pierderea lor este inevitabila, este nevoie de solutie optima, atat din punct de vedere al costurilor si duratei, cat si al eficientei. 

Astfel, desi implanturile dentare conventionale, individuale, reprezinta o alternativa viabila, avantajele tehnicii Fast & Fixed sunt incontestabile: riscul de aparitie a bolilor paradontale care stau la baza durerilor si infectiilor cauzate de bacterii este redus cu 98%. De asemenea, bolile paradontale au numeroase riscuri asociate, printre care diabetul, bolile de inima sau sindromul Alzheimer. Prin urmare, oferindu-va optiunea implanturilor dentare Fast & Fixed, va asigurati sanatatea orala dar si generala.

Cele mai citite articole

digitalarena