Utilaje agricole Maschio

Utilaje agricole Maschio

Maschio este un producator de utilaje agricole ale carui produse se caracterizeaza prin tehnologie inovatoare si de inalta calitate. Compania ofera o gama larga de utilaje agricole diferite. Grapele, cositoarele, semanatoarele si cultivatoarele sunt doar o mica selectie din gama extinsa Maschio. Un vehicul mai vechi echipat cu utilaje agricole Maschio ofera fermierului o mare usurare a muncii in aproape orice sarcina.

Caracteristicile speciale ale utilajelor agricole Maschio

Producatorul Maschio s-a bazat inca de la inceput pe utilaje agricole de cea mai inalta calitate. Grupul italian isi datoreaza ascensiunea rapida acestei retete de succes. Are mai multe unitati de productie complet automatizate in care utilajele agricole sunt produse in cele mai moderne instalatii. 

Cele mai recente posibilitati tehnice asigura intotdeauna o calitate remarcabila. Un exemplu in acest sens este o fabrica care apartine acestui grup, care este specializata exclusiv in productia de dinti si lame pentru diverse unelte de prelucrare a solului. 

Deoarece aceasta sarcina pune multa presiune asupra instrumentelor, calitatea remarcabila este de mare importanta in acest domeniu. Maschio foloseste in acest scop un otel special suedez, care are o rezistenta deosebit de ridicata. 

Faptul ca aceasta fabrica este specializata pe o singura ramura asigura angajatilor un nivel excelent de cunostinte in acest domeniu, ceea ce inseamna ca pot fi create echipamente de lucru de foarte buna calitate. 

Cele mai citite articole

Sapele si grapele Maschio au, prin urmare, o durata de viata considerabila. Este posibil chiar sa le folosesti pe un teren extrem de stancos fara a suferi daune. Durata de viata lunga inseamna ca utilajele agricole Maschio isi pot face treaba pe o perioada mare de timp. O alta caracteristica a utilajelor agricole Maschio este varietatea uriasa de produse. 

Producatorul are in gama sa in jur de 120 de utilaje diferite. Aceasta inseamna ca orice producator agricol sau fermier poate gasi un instrument potrivit pentru fiecare lucrare agricola. Chiar si aplicatiile foarte speciale nu reprezinta o problema. 

Ofertele Maschio sunt destinate in primul rand exportului. Grupul are o rata de export de aproximativ 75 la suta. Acest lucru arata, de asemenea, ca utilajele agricole Maschio indeplinesc cerintele de calitate ale pietei mondiale.

Grape de inalta calitate de la Maschio

Competentele de baza ale producatorului sunt echipamentele de cultivare a solului care sunt antrenate de un arbore cardanic, si prin urmare, exista multe utilaje disponibile care sunt echipate cu o grapa Maschio. 

Grupul ofera in primul rand grape electrice. Aceste utilaje afaneaza solul si sunt, de asemenea, potrivite pentru combaterea buruienilor. Un exemplu de grapa motorizata Maschio este Delfino. Aceasta este cea mai mica oferta din acest domeniu. 

Prin urmare, este potrivita in primul rand pentru aplicatii in viticultura si pomicultura. O grapa Delfino este disponibila in diferite versiuni, care sunt potrivite pentru o latime de lucru intre 1,30 si 2,00 m.  

Cele mai citite articole

digitalarena