3 inovații ale Samsung SmartThings pentru o casă inteligentă

3 inovații ale Samsung SmartThings pentru o casă inteligentă

3 inovații ale Samsung SmartThings pentru o casă inteligentă

SmartThings îți oferă posibilitatea de a te conecta și controla mai multe dispozitive și aparate inteligente printr-o singură aplicație, transformându-ți casa într-un adevărat hub al tehnologiei. Este vorba despre o schimbare care te ajută să prioritizezi aspectele care contează cel mai mult pentru tine. Fie că dorești să economisești energie, să crești nivelul de securitate al casei tale sau să ai acces la un divertisment de calitate, SmartThings îți vine în ajutor.

1. Monitorizarea consumului de energie

Într-o lume unde tehnologia și sustenabilitatea sunt în centrul atenției, monitorizarea consumului de energie nu a fost niciodată mai importantă. Măsura în care economisești energie nu doar că îți reduce costurile lunare, dar contribuie și la protejarea mediului. Din ce în ce mai mulți consumatori devin interesați de produsele tehnologice care îi ajută să economisească energie. Iar un instrument util în acest sens este exact aplicația SmartThings de la Samsung.

SmartThings Energy este o soluție inovatoare care îți permite să monitorizezi și să reduci consumul de energie al diferitelor aparate din casa ta, oferindu-ți o imagine clară a consumului de energie în timp real. Poți vedea câtă energie consumă fiecare dispozitiv în parte, iar cu ajutorul funcției AI Energy, poți optimiza setările dispozitivului.

Ca să începi să folosești SmartThings Energy, urmează acești pași simpli:

  • descarcă și instalează aplicația SmartThings Energy pe smartphone-ul tău;
  • în aplicație, atinge opțiunea „Life” din fila de jos și descarcă „Energy”;
  • în fila „Monitor”, verifică consumul total de energie al dispozitivelor tale;
  • verifică istoricul consumului de energie al fiecărui dispozitiv în fișa „Consumul de energie al dispozitivului”;
  • pentru a reduce în mod pro-activ consumul de energie, activează „AI Energy Mode” și optimizează setările dispozitivului pentru a atinge ținta prestabilită.

2. Securitate și confort la un pas distanță

Cele mai citite articole

Te-ai gândit vreodată că poți vedea cine îți bate la ușă fără să te ridici de pe canapea? Cu tehnologia soneriei video, acest lucru este acum posibil. Această inovație îți permite să vezi direct pe ecranul smart al frigiderului sau al televizorului tău cine vine la ușă. Și nu doar atât, această tehnologie se integrează perfect cu restul sistemului SmartThings, oferindu-ți un control deplin asupra securității și confortului tău.

Dar cât de utilă este această caracteristică? În primul rând, aceasta îți oferă posibilitatea de a verifica cine vine la ușă în orice moment, fără a fi necesar să te deplasezi. De asemenea, dacă ai un sistem de înregistrare video, poți verifica ulterior aceste informații și poți avea, astfel, un control mai bun asupra securității casei tale. Și mai mult, tehnologia SmartThings se integrează cu Samsung Wallet, oferindu-ți posibilitatea de a debloca ușa cu o încuietoare smart compatibilă prin intermediul telefonului mobil.

Mai mult decât atât, această tehnologie îți permite să monitorizezi de la distanță tot ce se întâmplă în jurul casei tale. Indiferent de locația ta, poți urmări livrările de comenzi și activitățile din jurul casei prin intermediul aplicației SmartThings. Prin activarea notificărilor, vei fi alertat instantaneu despre orice mișcare suspectă.

3. Controlul casei, în interior și în exterior

Controlul casei, atât în interior cât și în exterior, nu a fost niciodată mai ușor! Cu SmartThings, tu ai puterea de a gestiona totul, de la iluminat, sisteme de încălzire, aer condiționat și până la electrocasnice, printr-o singură aplicație. Indiferent dacă ești în casă sau departe de ea, cu un simplu click pe telefonul tău mobil, poți ține totul sub control.

Mai mult decât atât, în aplicația SmartThings s-a inclus inteligenta artificială, care îți permite să programezi și să optimizezi diverse activități casnice. Imaginează-ți cât de ușor ar fi să setezi aspiratorul robot să curețe casa când ești plecat, economisind astfel timp și energie. Astfel, te poți bucura de mai mult timp liber și o casă mereu curată.

SmartThings merge chiar mai departe, oferindu-ți posibilitatea de a crea scenarii personalizate care să se activeze în anumite condiții. Poți seta, de exemplu, ca luminile să se aprindă automat când ajungi acasă, sau ca încălzirea să se oprească atunci când pleci. Astfel, nu doar că îți crești confortul, dar optimizezi și eficiența în utilizarea dispozitivelor.

Fă un pas către viitor și încearcă Samsung SmartThings. Conectează-ți dispozitivele inteligente și gestionează-ți casa cu o singură aplicație!

Cele mai citite articole

digitalarena