Este sigur să comanzi alimente fast food pe timpul pandemiei?

Este sigur să comanzi alimente fast food pe timpul pandemiei?

Achiziționează echipamente fast food în timpul pandemiei, ca să fii pregătit pentru vremurile următoare, când lumea se va schimba radical!

Livrarea de mâncare gătită la domiciliu, inclusiv de tip fast food, va fi solicitată și mai mult după criza de coronavirus

Mulți se tem acum, cât sunt în izolarea impusă de către autorități, să comande mâncare gătită la domiciliu. Este o frică nejustificată, deoarece dacă se respectă toate normele igienico-sanitare de către furnizorii HoReCa care au livrare la adresă nu te poți infecta cu coronavirus așa.

Dacă în cazul acelor alimente care au nevoie de operațiuni complexe de pregătire să zicem că ar fi oarecum mai riscant să faci acest lucru, când este vorba de mâncare rapidă lucrurile se schimbă destul de mult în bine.

Pandemia tinde să schimbe definitiv obiceiurile de consum ale oamenilor de toate vârstele

La începutul pandemiei, conform Technomic, circa 30% dintre americani au spus că vor comanda mai puțină mâncare rapidă în perioada în care sunt izolați la domiciliu. Nici europenii nu au gândit inițial diferit. Asta deși Organizația Mondială a Sănătății nu a avertizat niciun moment că ar fi riscant să se livreze alimente fast food acasă.

Dacă se respectă cu strictețe regulile de igienă nu vor exista probleme, cu atât mai mult cu cât în sectorul HoReCa se punea un accent deosebit pe igienă chiar și în vremurile normale, de dinaintea pandemiei.

Din cauza crizei sanitare prin care trece acum omenirea, este firesc să existe proceduri clare în toate sectoarele de activitate. Dacă se va dovedi că firmele sunt capabile să funcționeze în acest context mai fluid, acestea vor trebui să se întrebe: de ce nu menținem practicile bune implementate în pandemie și când trece coronavirusul?

În aceste condiții, mai mult ca sigur inclusiv unitățile fast food vor trebui să își extindă capacitățile de producție și livrare, în condițiile unei noi paradigme, unde distanțarea socială va deveni treptat o normalitate, indiferent dacă ne place sau nu asta.

Lumea se va schimba radical. Afacerile HoReCa vor trebui să facă la fel dacă nu vor să falimenteze!

Oricum înstrăinarea începuse demult, de când tehnologia ne-a invadat viața.

Cele mai citite articole

Aproape 40% dintre cumpărătorii online actuali și-au făcut prima achiziție în martie 2020, potrivit unui studiu realizat de SmartCommerce.

Noua pandemie de coronavirus nu a atins încă un maxim în țara noastră, dar mulți consumatori români iată că și-au schimbat deja comportamentul în modurile care vor avea implicații de durată pe toate planurile.

De obicei este nevoie de aproximativ 66 de zile (nu 21 de zile, cum credeam până nu demult!) ca un om să dobândească un nou obicei și să continue acest lucru atunci când nu este constrâns.

Având în vedere că starea de urgență în Romania s-a prelungit, măcar să folosim această perioadă într-un scop pozitiv pentru fiecare dintre noi și să dobândim noi comportamente de consum pozitive.

Și ca antreprenor de unitate fast food cea mai bună variantă de dezvoltare a afacerii este acum aceea de a elabora și implementa noi proceduri eficiente după care să se desfășoare activitatea și după încheierea crizei sanitare prin care umanitatea trece în acest furtunos an 2020.

Comerțul electronic, un fenomen cu răspândire rapidă la nivel planetar

Chiar dacă majoritatea clientelei nu mai este în zilele acestea deschisă la a mai testa lucruri noi, trecând de la o mentalitate de câștigător la o mentalitate de supraviețuitor, de asigurare a unor nevoi de bază, jucătorii din sectorul HoReCa care se vor adapta rapid la noua realitate, vor supraviețui. Ceilalți vor falimenta și va fi greu, dacă nu chiar imposibil, să o ia de la capăt cu un nou business în această industrie, dacă nu vor da dovadă acum de o flexibilitate sporită.

Consumatorii mai în vârstă, care erau destul de reticenți până nu demult la a face cumpărături online, sub presiunea coronavirusului ucigaș, au putut testa pe propria piele cât de ușor, de confortabil, este să procedeze astfel. Așa încât, atunci când vor intra 100% în noua rutină și se vor obișnui cu ușurința livrării la ușa lor, cu greu se vor mai decide să se mai deplaseze la magazine pentru cumpărăturile necesare.

Oamenii sunt obligați să facă lucruri noi și vor accelera inconștient transformarea digitală. 50% dintre ei deja spun că le este mai comod așa, să utilizeze internetul pentru cumpărături. Deci lumea viitoare va fi una cu adevărat surprinzătoare!

Dacă ești antreprenor HoReCa în sectorul fast food nu lăsa oportunitățile să treacă pe lângă tine. Prinde-le din zbor și vei avea doar de câștigat!

TC Romania crown Cool te poate ajuta în acest sens, oferindu-ți acum dotările necesare la prețuri calibrate pe măsura pandemiei!

Cele mai citite articole

digitalarena