Sandale pentru vară 2021 – tendințe de top

Sandale pentru vară 2021 – tendințe de top

O pereche de sandale, dacă este bine aleasă va completa şi înfrumuseţa cu succes orice tip de ţinută. Această piesă vestimentară joacă un rol important în alcătuirea oricărui stil.

Care sunt tendinţele actuale de sandale pentru vara 2021? 

Sandale cu toc mic pătrat

Sandalele cu toc mic pătrat vor fi foarte populare în această vară. Acest model este elegant și confortabil. Dacă este ales corect, se poate purta chiar şi într-o deplasare toată ziua. Astfel de sandale sunt potrivite pentru diverse ţinute – rochie de vară scurtă sau lungă, blugi, orice tip de fustă etc.

Sandale și papuci flip-flops 

În ultimele luni, s-a observat o tendință interesantă atât în ​​stilul vedetelor, cât și în moda pe instagram, a modelului de sandale şi papuci flip-flops, cu bareta între degete. Principalul avantaj al acestora este că sunt mai stabili și nu lasă piciorul să alunece. Dezavantajul este că sunt mai degrabă casual și sport, nu se pot combina cu haine elegante. 

Se recomanda însă purtarea acestora pe plajă, asortaţi la rochii lungi şi vaporoase sau costume de baie cu imprimeuri variate.

Sandale cu multe curele și șireturi

De câțiva ani la rând, sandalele cu multe șireturi și curele sunt printre cele mai importante tendințe ale sezonului. Pentru acest an exista o mare varietate de stiluri și modele. 

Acest gen de sandale oferă stabilitatea de care doamnele au nevoie, în special dacă participă la un eveniment într-o grădină sau pe o plajă.

Sandale romane cu talpă joasă sau tocuri înalte

Cele mai citite articole

Sandalele romane prezintă multe curele care pot acoperi jumătate sau tot piciorul. Modelele mai indraznete ajung chiar pana la mijlocul coapselor. Pentru vara anului 2021 există 2 variante de sandale romane mai relevante. 

Unele sunt clasice – cu talpă joasă. Sunt un plus perfect pentru o rochie de vară eterică sau pantaloni scurți din denim. 

Celelalte sunt sandale cu toc roman. Sunt mai potrivite pentru un eveniment special. Vedetele le preferă pentru spectacole.

Sandale și papuci cu vârf pătrat

Acest model inspirat de modă anilor ’90, a avut parte de o revenire în tendințe de câţiva ani. Cel mai adesea, talpa papucilor și a sandalelor este ovală în vârf pentru a urma forma naturală a piciorului. Însă, în vara anului 2021, se observă o dominare a modelelor cu vârful pătrat. Această tendință este valabilă atât pentru sandale, cât și pentru papuci. Formă pătrată a tălpii este puțin mai aspră. Avantajul său este că ,,oferă” mai mult spațiu degetelor și este mai confortabilă.

Sandale și papuci cu toc de pisică

În ciuda înălțimii lor scăzute, sandalele cu toc de pisica sunt sexy și sofisticate.

Tocul de pisică nu este însă pentru toate gusturile. Cu toate acestea, de câteva sezoane pantofii, sandalele și papucii cu toc de pisică se numără printre tendințele actuale. Acest model de toc adaugă o eleganță retro fără a diminua confortul. Sandalele și papucii cu toc de pisică sunt potrivite pentru persoanele care doresc să fie elegante, dar din anumite motive evita platformele și tocurile înalte.

Cele mai citite articole

digitalarena