De ce apelează bărbaţii la dame de lux? Ce îi determină să îşi înşele partenerele de cuplu? Iată ce spun psihologii

De ce apelează bărbaţii la dame de lux? Ce îi determină să îşi înşele partenerele de cuplu? Iată ce spun psihologii

Relaţiile de cuplu nu seamănă una cu alta, fiecare având propriile-i particularităţi, defecte şi avantaje. De multe ori, partenerii cauta să menţină dragostea şi fidelitatea cât mai mulţi ani, chiar o viaţă întreagă, cu orice preţ, ajungând adesea la gelozii şi la alte cauze care îndeamnă partenerul să cauta mângâiere în alte braţe. Uneori, modul în care se comportă partenera de cuplu poate duce la distanţare şi la infidelitate. Bărbaţii care nu doresc să îşi facă o amantă pot apela la serviciile unei dame de lux ori de câte ori simt nevoia. Insatisfacţia sexuală, rutină, lipsa de atenţie şi pierderea atracţiei sunt de cele mai multe ori scuze ce nu justifică infidelitatea, dar întăresc convingerile bărbaţilor că ar fi bine să caute mângâiere şi în altă parte.

Serviciile damei de lux rezolva criza vârstei mijlocii

Cei mai mulţi bărbaţi înşeală în momentul în care începe criza vârstei mijlocii. Nu există o vârstă concretă şi o cifră anume, dar se pare că în jur de 40 de ani, bărbaţii au o criză existenţială şi ar face orice să îşi recapete încrederea în sine. Atunci când încep să pună câteva kilograme în plus, când încep să se simtă mai bătrâni, când doresc să îşi alimenteze egoul rănit şi anii încep să îşi spună cuvântul asupra forţei lor, a trăsăturilor feţei, se schimbă şi modul de a gândi. Bărbaţii aflaţi la criza vârstei mijlocii cauta alinarea în braţele damelor de lux, pentru a vedea dacă mai au sex appeal sau dacă mai pot să satisfacă o femeie.

Serviciile damei de lux rupe rutină şi elimina monotonia

Cele mai citite articole

În orice cuplu se instalează monotonia şi rutina. La un moment dat, acestea devin adevărate probleme ce trebuie cu orice preţ depăşite pentru că, în caz contrar, unul din parteneri începe să înşele. Dar cum poate fi alungată monotonia din cuplu? În timp ce unii aleg să practice sporturi extreme, să călătorească mult împreună cu partenerul, alţii aleg să înşele sau să apeleze la serviciile unei dame de companie, astfel încât să nu se mai simtă plictisiţi.

Serviciile damei de lux întăresc încrederea în sine şi în propria sexualitate a bărbaţilor

Serviciile oferite de damele de companie sunt bazate pe sex şi senzualitate, aducând bărbaţilor încredere în forţele proprii, şansă de a avea mai multă stăpânire de sine şi de a ajunge la concluzia că sexualitatea lor este încă “funcţională”. Damele de companie au rolul de a-i asigura că sunt bărbaţi virili care pot satisface o femeie şi astfel domnii se vor simţi mult mai încrezători şi vor avea chiar o schimbare completă de atitudine în acest sens.

Serviciile damei de lux nu au limite  şi elimina frustrările şi nemulţumirile bărbaţilor

Nu în ultimul rând, bărbaţii apelează la serviciil unei dame de lux pentru că pur şi simplu partenera de cuplu nu mai doreşte să facă amor, nu mai manifestă dorinţa sau atracţie sexuală, sau pur şi simplu refuza să îndeplinească anumite fantezii pe care bărbatul le consideră importante.

Cele mai citite articole

digitalarena