Lada congelatoare orizontală cu capac de sticlă: Cum alegi cel mai bun model în 2021?

Lada congelatoare orizontală cu capac de sticlă: Cum alegi cel mai bun model în 2021?

Lada congelatoare orizontală cu capac de sticlă: Cum alegi cel mai bun model în 2021?

Modelele de lăzi congelatoare oferite de către distribuitorii autohtoni sunt foarte diverse, dar cele mai populare rămân totuși cele cu capac de sticlă. Sunt ideale pentru antreprenorii care doresc să-și păstreze produsele la rece, organizate și bine expuse, reprezintă soluția ideală pentru depozitarea înghețatei și a alimentelor congelate în general.

Găsești astfel de echipamente frigorifice de calitate la TC Romania Crown Cool.

Utilitatea lăzilor congelatoare, imbatabilă din punctul de vedere al multor comercianți

Perfecte pentru utilizare în magazine, supermarketuri sau în restaurante, cantine, unități fast food, congelatoarele orizontale cu capac de sticlă aduc cu ele confortul de a arăta conținutul clienților, fără a fi nevoie să se deschidă capacul lăzii frigorifice pentru a le localiza.

Capacitatea, modelul, reglarea temperaturii, încuietorile, diviziunea internă a spațiului de stocare și posibilitățile de personalizare sunt câteva caracteristici la care trebuie să acorzi atenția cuvenită, atunci când le cumperi.

Pentru zonele de vânzare, lăzile congelatoare cu capace transparent sunt cele mai bune

Prețurile de comercializare ale lăzilor congelatoare cu capace transparente variază în funcție de marcă, capacitate și model. Există versiuni compacte mai ieftine, dar și modelele cu capacități mai mari care pot costa destul de mult.

O ladă congelatoare orizontală foarte inspirat organizată, unde totul este la îndemâna ochilor clienților chiar înainte ca aceștia să pună mână să deschidă capacul este cu siguranță aducătoare de profit suplimentar. Aceasta este promisiunea congelatorului orizontal cu capac de sticlă. Este perfect pentru unitățile comerciale care vor să-și păstreze produsele întotdeauna la vederea clienților lor, sau chiar pentru personalul angajat.

Cele mai citite articole

Nu este un secret faptul că deschiderea și închiderea constantă a frigiderelor și congelatoarelor diminuează calitățile organoleptice ale produselor alimentare și poate crește consumul de energie necesar echipamentului de răcire respectiv. Tocmai de aceea, în special în unitățile comerciale și în locațiile unde se face comerț stradal cu produse alimentare congelate (mai ales cu înghețată și băuturi răcoritoare), acolo unde există un trafic intens, lăzile congelatoare care au capace transparente de sticlă sau plexiglas sunt soluția ideală.

În plus față de economiile ce le aduc comercianților și caracterul lor foarte practic, pot fi chiar estetice, prin marginile lor divers colorate.

Beneficiile pe care lăzile congelatoare cu capac translucid le aduc comercianților:

  • permit vizualizarea produselor stocate;
  • sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele;
  • unele modele au sistem de dezghețare automată;
  • majoritatea ramelor permit personalizarea.

Dezavantaj:

  • costul este mare decât al lăzilor congelatoare cu capace opace.
  • din fericire prețul lor se amortizează foarte rapid.

Pentru a alege modelul de ladă congelatoare perfect cu capac de sticlă pentru nevoile unității tale comerciale, trebuie să iei în considerare două aspecte principale: 

  • locația unde va fi amplasată respectiva ladă congelatoare;
  • tipul de produse care vor fi depozitate în interiorul ei.

Prin definirea de la bun început a locației de instalare, vei putea determina dimensiunile și tensiunea de care ai nevoie pentru un astfel de echipament congelator.

Gândește-te la tipul de produs care trebuie stocat. În acest fel vei putea să alegi cea mai bună configurație internă. Pentru stocarea alimentelor mari, precum ar fi bucăți de carne vrac, pește, pungi cu legume și fructe congelate, doze de băuturi răcoritoare sau bere, blocuri de gheață etc., versiunile fără separatoare sunt cele mai potrivite.

Dacă însă vrei să depozitezi într-o astfel de ladă congelatoare cu capac transparent mărfuri de dimensiuni ceva mai mici, precum ar fi cutii cu înghețată, cornete de înghețată, diverse tipuri de aluaturi, cutii cu semipreparate, organizarea internă poate fi mai complexă. În acest caz, preferați modelele cu separatoare interne verticale sau cele care permit personalizarea aspectului interior cu utilizarea grilelor, coșurilor etc.

Intră pe tcromania.com pentru a alege de acolo modelul de ladă congelatoare și accesoriile necesare pentru unitatea ta!

Cele mai citite articole

digitalarena